«Έλα χαμογέλα» είναι ο τίτλος της εκπομπής της Σίσσυ Χρηστίδου στο Open, που συνεχίζει και φέτος την πετυχημένη της πορεία τα σαββατοκύριακα. Κι ενώ από την πρώτη κιόλας μέρα που έκανε πρεμιέρα η εκπομπή στους τίτλους αρχής έπαιζε το ομώνυμο τραγούδι των Onirama με τη φωνή του Θοδωρή Μαραντίνη, πλέον αυτό άλλαξε.

Και δεν άργησαν να αναπτυχθούν διάφορες θεωρίες για τους λόγους που ο πρώην σύζυγός της δεν «παίζει» στην εκπομπή της. Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Στη φωλιά των Κου Κου» κι έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, εξηγώντας τι πραγματικά συμβαίνει.

«Α, για αυτό ήρθες ε; Χαίρομαι, όμως, που με ρωτάς να σου πω την αλήθεια γιατί το παίξατε στην εκπομπή και το είδα. Θέλω να σου πω ότι δεν έχει να κάνει καθόλου με μένα. Δεν ήταν δική μου απόφαση. Είναι ανάμεσα στον Θοδωρή και το κανάλι, μεταξύ τους ότι έχει δημιουργηθεί. Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες. Εμένα μου ανακοινώθηκε πάντως από αυτούς. Δεν είπα ποτέ… να φύγουν οι Onirama από το σήμα», τόνισε η παρουσιάστρια.