Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης η νέα σειρά του Ant1 «Φαμίλια» και όπως μαρτυρούν τα νούμερα τηλεθέασης τα οποία σημείωσε, κατάφερε να ενώσει την οικογένεια.

Η «Φαμίλια» μπήκε στον ανταγωνισμό της μυθοπλασίας με πρωτιά καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, η σειρά ήταν πρώτη στη ζώνη προβολής της, στο δυναμικό κοινό 18-54, με ποσοστό 20,3%.

Η σειρά κατέγραψε υψηλές επιδόσεις στις γυναίκες, όπου σε επιμέρους κοινό άγγιξε το 26,3%, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ένωσε μπροστά από τη μικρή οθόνη όλη την οικογένεια καθώς και το ανδρικό κοινό της χάρισε ποσοστά που έφτασαν το 18,2%.

Τη «Φαμίλια» παρακολούθησαν έστω για ένα λεπτό στο σύνολο κοινού 1.809.000 τηλεθεατές.

Τι θα δούμε απόψε στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς «Φαμίλια»

Στο χθεσινό, πρώτο επεισόδιο είδαμε πως: Το πάθος στον γάμο του Γιάννη και της Μαίρης έχει χαθεί και οι δυο τους αποφασίζουν να πάνε σε έναν ψυχολόγο-σύμβουλο γάμου, για να τους βοηθήσει να ανακαλύψουν το γιατί. Μήπως γιατί όταν κλείνει η τηλεόραση δεν έχουν κάτι να πουν; Μήπως γιατί η Μαίρη δεν λέει ποτέ στον Γιάννη τι πραγματικά την απασχολεί; Μήπως γιατί ο Γιάννης είναι ανάμεσα σε γυναίκες και ο μόνος σύμμαχος και συμπαίκτης του, στα βιντεοπαιχνίδια, είναι ο εννιάχρονος γιος τους; Μήπως γιατί το σπίτι έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα; Μήπως γιατί η Μαίρη δεν αντέχει τον κολλητό του άντρα της, τον Στάθη; Μήπως γιατί οι δυο πεθερές τους δεν τους αφήνουν σε ησυχία; Ή μήπως για όλα τα παραπάνω; Όπως και να έχει, ο σύμβουλος γάμου έχει πολλή δουλειά μαζί τους. Αλλά όσο ο Γιάννης και η Μαίρη ονειρεύονται ο ένας τον άλλον, υπάρχει ελπίδα. Όσο περίεργα κι αν είναι τα όνειρά τους.

Στο αποψινό δεύτερο επεισόδιο θα δούμε πως: Ο Γιάννης βλέπει όνειρο ότι είναι ήρωας ταινίας δράσης και μετά από μια τρελή συμπλοκή σώζει την απαχθείσα Μαίρη. Όμως, η αντίδραση της Μαίρης στο όνειρό του, τον κάνει να συνειδητοποιήσει τι είναι αυτό που τον ενοχλεί περισσότερο σ’ εκείνη. Έτσι στον ψυχολόγο, ο Γιάννης κατηγορεί τη Μαίρη ότι δίνει μεγάλη σημασία στο τι θα πει ο κόσμος. Μάλιστα, έχει φτάσει σε σημείο να μην παίρνει ποτέ το μέρος των παιδιών τους γιατί φοβάται μην την κουτσομπολέψουν οι γείτονες. Από την πλευρά της, η Μαίρη υποστηρίζει ότι αυτό που την ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα είναι η σωστή διαπαιδαγώγησή τους! Γιάννης και Μαίρη ονειρεύονται να ήταν πάμπλουτοι και να μην είχαν ανάγκη κανέναν…