Δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνηση του ο Παναγιώτης Βασιλάκος μοιραζόμενος τις αναμνήσεις του με ορισμένες από τις υποψήφιες του «Bachelor».

Ο πρώτος Έλληνας Εργένης στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης βρισκόταν σε ομαδικό ραντεβού με ορισμένες από τις υποψήφιες. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος σαν σωστός οικοδεσπότης, είχε ψήσει κρέατα για να φάει μαζί με τις καλεσμένες του, ενώ όλοι μαζί συζητούσαν για το ραντεβού στη φάρμα.

Ο Παναγιώτης τότε έδειξε μια πιο ευαίσθητη πλευρά του και θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια, ενώ δεν κατάφερε να μην συγκινηθεί όταν σκέφτηκε τη γιαγιά του, την οποία έχει χάσει πρόσφατα.

«Είχαμε ζωάκια στο χωριό μου, στη Μάνη. Μου ξύπνησαν πολλές αναμνήσεις σήμερα. Επειδή η γιαγιά μου έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, μου ήρθαν κάποιες αναμνήσεις μαζί της, στο κοτέτσι, τέλος πάντων, τρυφερές στιγμές. Τρεις μήνες το καλοκαίρι, σαν παιδί, τα πέρναγα εκεί, μαζί τους, οπότε λίγο θυμήθηκα το χωριό μου και έχω συγκινηθεί. Αλλά τώρα δεν είμαστε για συγκινήσεις», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Βασιλάκος.