Μια έντονη διαφωνία έλαβε χώρα στο πλατό του GNTM 3 λίγη ώρα μετά την προβολή της φωτογραφία τους Παναγιώτη προκειμένου να βαθμολογηθεί για την απόδοση του και τις πόζες του στην πρώτη δοκιμασία.

«Μπορώ να κάνω μια ερώτηση εγώ… Την περσινή σεζόν στο Παρίσι, ένας τεράστιος σχεδιαστής έβαλε τα αγόρια να βάλουν γυναικεία ρούχα και να κάνουν πασαρέλα. Υπάρχει κάποιος που δεν θα το έκανε;» ρώτησε η Βίκυ Καγιά τα δέκα αγόρια του φετινού κύκλου του GNTΜ μετά το τέλος του σχολιασμού της φωτογραφίας του παίκτη.

Τότε η κριτής αντίκρισε δυο χέρια να σηκώνονται. Ένα από τα χέρια ήταν του Αιμιλιάνου ο οποίος τόνισε στην κάμερα της παραγωγής: «Δεν είμαι ένα άτομο το οποίο, όταν βγει από το GNTM, θα αφοσιωθεί 100% στο μόντελινγκ καθώς έχω να ακολουθήσω και μια καριέρα στη ναυτιλία. Επομένως θα προσπαθήσω να παίξω πιο safe, να κάνω πιο safe φωτογραφίσεις και να μην φτάσω στη διαδικασία να ντύνομαι γυναίκα».

«Ωραία, Αιμιλιάνο ξέρεις κάτι… Εγώ το σέβομαι αυτό αλλά η αγορά πια ζητάει στα αγόρια να μπορούν να είναι φλούιτ. Δεν είπαμε κανείς να αλλάξει τις πεποιθήσεις του αλλά μπορεί να μπορεί να δουλεύει με πάρα πολύ διαφορετικά πράγματα» του απάντησε η Βίκυ Καγιά σε έντονο ύφος.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Δημοσθένης μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής τόνισε πως: «Μάλλον και εγώ δεν θα το έκανα. Απλά δεν πρόλαβα τον Αιμιλιάνο για να σηκώσω το χέρι μου και εγώ. Αλλά δεν νομίζω να το έκανα γιατί δεν θα το ένιωθα και δεν θα μπορούσα να το αντιπροσωπεύσω».

Δήλωση όμως έκανε και ο Ηρακλής ο οποίος τόνισε: «Αυτή η συζήτηση περί diversiy που υπάρχει με άντρες και γυναίκες θεωρώ πως είναι αρκετά σωστή στο χώρο του μόντελινγκ, η μόδα είναι τέχνη και η τέχνη δεν έχει φύλο κανονικά».