Σε ακόμα μια δοκιμασία θα κληθούν να ανταπεξέλθουν οι συγκάτοικοι στο σπίτι του «Big Brother» και η ένταση ανάμεσα στους παίκτες δεν θα αργήσει να ξεσπάσει.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ως αρχηγός της εβδομάδας έλαβε το γράμμα του Μεγάλου Αδερφού και ενημέρωσε τους παίκτες για το τι πρέπει να κάνουν.

«Στην αποψινή δοκιμασία πρέπει να χωριστείτε σε ζευγάρια, κάθε ζευγάρι θα φορέσει γιλέκο με το ίδιο χρώμα. Πάνω στο γιλέκο της αρχηγού είναι κολλημένο ένα αυτοκόλλητο νόμισμα. Μόλις ξεκινήσει η δοκιμασία θα πρέπει να το κολλήσει σε κάποιον άλλον. Σκοπός σας είναι μόλις τελειώσει ο χρόνος να μην έχετε πάνω σας αυτοκόλλητο. Ο συγκάτοικος που θα μείνει με το αυτοκόλλητο κολλημένο πάνω του θα αποκλειστεί μαζί με το ταίρι του από τη διεκδίκηση του βέτο στην επόμενη δοκιμασία» θα πει η Άννα Μαρία στους συμπαίκτες της.

Οι παίκτες θα φορέσουν τα γιλέκα τους και θα αρχίσουν να τρέχουν μέσα στο σπίτι ώστε να μην μείνουν στο τέλος με το αυτοκόλλητο κολλημένο πάνω τους.

Ωστόσο κάποιοι θα προτιμήσουν να κλειδωθούν σε ντουλάπες και δωμάτια ώστε να γλυτώσουν κάτι που θα προκαλέσει νεύρα σε όσους ήθελαν να παίξουν κανονικά.

«Ωραίο το σικέ παιχνίδι σας, έπιασε. Την επόμενη φορά θα κλειδωθώ στην τουαλέτα. Παίζαμε έξι άτομα εδώ πέρα. Όλοι κλειδωθήκατε» θα ακουστεί να λέει ο Δημήτρης Πυργίδης στους συμπαίκτες του σε αρκετά έντονο ύφος.

Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα του newsbeast.gr πριν προβληθούν στον «αέρα» του ΣΚΑΪ: