Εφιάλτης στην κουζίνα: Ο Μποτρίνι αντιμέτωπος με τη… γκαντεμιά – «Μαύρη χελώνα τους έχει κ@τουρήσει»

Η περίπτωση αυτή θα δυσκολέψει τον σεφ


MEDIA
20:09
24/09/2020
Εφιάλτης στην κουζίνα: Ο Μποτρίνι αντιμέτωπος με τη… γκαντεμιά - «Μαύρη χελώνα τους έχει κ@τουρήσει»
loading

Ο Έκτορας Μποτρίνι απόψε στις 21.00 θα έρθει αντιμέτωπος με τη… γκαντεμιά. Ο «Εφιάλτης στην Κουζίνα» επιστρέφει με νέο επεισόδιο αλλά όπως φαίνεται αυτή η περίπτωση θα δυσκολέψει τον σεφ ο οποίος καλείται να σώσει ένα εστιατόριο στην Ακρόπολη τους ιδιοκτήτες του οποίου «μαύρη χελώνα τους έχει κ@τουρήσει!».

Ο Νεκτάριος, μετά τον θάνατο του πατέρα του, έγινε μέσα σε «μια νύχτα» το αφεντικό της οικογενειακής επιχείρησης.

Ο πατέρας του ήταν ένας δυναμικός κι επιτυχημένος επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης, είχε μέχρι και πλωτά εστιατόρια. Κάποιες λάθος κινήσεις, όμως, τους άφησαν πλέον με έναν χώρο που είναι παλιός στην αισθητική του, αλλά και στο φαγητό που σερβίρει.

Φαίνεται ότι ο Νεκτάριος δεν ήταν έτοιμος να αναλάβει τόσες ευθύνες, ενώ κι ως χαρακτήρας δεν είναι ο άνθρωπος που θα επιβληθεί στο προσωπικό.

Η κακοτυχία τους έχει χτυπήσει για τα καλά με διάφορα συμβάντα που ακολούθησαν μετά τον θάνατο του πατέρα. «Μαύρη χελώνα τους έχει κατουρήσει», όπως λέει χαρακτηριστικά και ο Έκτορας Μποτρίνι.

Η μητέρα του και η αδερφή του τον στηρίζουν, αλλά δεν θα το κάνουν για πάντα αν δεν δουν να σοβαρεύεται ο Νεκτάριος. Εκείνος πιστεύει ότι μόνο κάποιος σαν τον Έκτορα Μποτρίνι μπορεί να τον βοηθήσει, με την «πείρα και τα αστέρια του». Απλώς ο Έκτορας Μποτρίνι δεν θα μείνει για πάντα εκεί! Στο σύντομο διάστημα που θα είναι θα πρέπει να αλλάξει το εστιατόριο, το μενού και να ταρακουνήσει τον Νεκτάριο!

Με το χαρακτηριστικό ύφος του Έκτορα θα τον ακούσουμε πολλές φορές απόψε να λέει: «Νεκτάριε, ε, Νεκτάριε!».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει