Τηλεοπτικό διάλειμμα αποφάσισε να κάνει η Εβελίνα Παπούλια μετά από 7 χρόνια κατά το οποία βρίσκεται σερί στην τηλεόραση.

«Είμαι 7 χρόνια σερί στην τηλεόραση. Σίγουρα δεν θα είμαι σε κάποιο σίριαλ. Δεν είναι θέμα κούρασης, δεν χρειάζεται να τα πάρω όλα παραμάζωμα σε μια περίοδο που όλοι οι ηθοποιοί είμαστε σε κρίσιμη κατάσταση. Αυτό το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου και όχι για να το παίξω καλός άνθρωπος» ανέφερε η Εβελίνα Παπούλια στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» το πρωί της Πέμπτης.

Αναφερόμενη στην πρόταση που δέχθηκε για ραδιοφωνική εκπομπή, η ηθοποιός είπε: «Πρώτη φορά ραδιόφωνο, πρώτη φορά μου ήρθε πρόταση, δεν μου έχει ξαναγίνει ποτέ πρόταση από το ραδιόφωνο. Το πιο σουρεαλιστικό ήταν πως μια εβδομάδα πριν μου γίνει η πρόταση, σκεφτόμουν ότι δεν έχω κάνει ποτέ ραδιόφωνο».

Το πρόσωπο της Εβελίνα Παπούλια έλαμψε μιλώντας για την κόρη της. «Η κόρη μου, ολοκλήρωσε τώρα τις σπουδές της. Δεν ήθελα πάρα πολύ να ξαναφύγει στο Λονδίνο.  Τώρα μένουμε μαζί. Μου λένε ότι πάρα πολύ ταλαντούχα, ότι έχει star quality και αναρωτιέμαι: τι μου λένε; Μας έχει γίνει πρόταση για να κάνουμε μαζί εκπομπή αλλά το αποφεύγουμε» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η ηθοποιός, αυτό το διάστημα περιμένει να δει πώς θα επηρεάσει περαιτέρω η πανδημία του κορονοϊού τα θέατρα. «Περιμένω μέχρι τέλος του μήνα να δω αν το «Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα» αν θα γίνει ή όχι» ανέφερε.