Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» το βράδυ της Τετάρτης ο Νίκος Ψαρράς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον γιο του, για τα μαθητικά του χρόνια όπου ήταν μαθητής του 20, ενώ αναφέρθηκε στις Άγριες Μέλισσες και στις συζητήσεις που έχει για να μπει στο Καφέ της Χαράς.

Για τον γιο του είπε μεταξύ άλλων πως από τότε που αποκτάς παιδί, παύεις να είσαι εγωιστής. «Το παιδί ήρθε πολύ φυσιολογικά, μετά τον γάμο και άλλαξε πολύ ωραία τη ζωή μας. Το παιδί σού κάνει ένα μεγάλο δώρο: παύεις να είσαι εγωιστής».

Σχολίασε πως ήταν μαθητής του 20 ενώ οι γονείς του ήθελαν να γίνει γιατρός. Επίσης, αποκάλυψε πως πήρε το πτυχίο του ως «παρασκευαστής μικροβιολογικού εργαστηρίου» με 19,7. Και με χιούμορ σχολίασε πως ως ηθοποιός έχει παίξει 10 φορές το ρόλο του γιατρού.

Για τις Άγριες Μέλισσες είπε: «Αν αποκαλύψω για το αν θα δώσει ή όχι ο Σταμάτης διαζύγιο στη Βιολέτα, οι σεναριογράφοι θα με… κρεμάσουν. Δεν μπορώ να το πω. Ο Σταμάτης, πάντως, ήρθε για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων, δεν είναι ένας ρόλος που θα έχει μέλλον, το ήξερα από την αρχή. Μπορεί να προκύψει κάτι στο μέλλον, μακάρι… Εγώ πέρασα υπέροχα στα γυρίσματα με τα  παιδιά, τα δικά μου γυρίσματα έχουν τελειώσει. Μακάρι να ξαναγυρίσω».

Και πρόσθεσε για τη σειρά: «Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που θα είναι στην Τρούμπα, εκεί σε καμιά γωνιά μπορεί να εμφανιστεί κανένας Σταμάτης. Πού θα κατέληγε αυτός; Στην Τρούμπα θα πήγαινε. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία και χάρηκα πάρα πολύ. Μακάρι να τον ξαναδούμε τον Σταμάτη».

Ο Νίκος Ψαρράς απάντησε και για το ενδεχόμενο να τον δούμε στο Καφέ της Χαράς: «Υπάρχει το ενδεχόμενο να είμαι στο Καφέ της Χαράς. Συζητάμε μήνες και αυτές τις μέρες είναι να δω τα σενάρια για να κλείσουμε 100%. Θέλω πολύ να είμαι».