Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει και επίσημα το δεύτερο μέρος του bootcamp, οι κριτές του GNTM 3 θέλησαν να ενημερώσουν τα υποψήφια μοντέλα ποιος θα πάρει το περιβόητο «Golden Pass».

Το μαγικό αυτό χαρτάκι που εξασφαλίζει σε έναν παίκτη την κατευθείαν είσοδο του στο σπίτι του GNTM.

Βίκυ Καγιά, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός και Γιώργος Καράβας βρέθηκαν μπροστά από τους παίκτες και ανακοίνωσαν το όνομα.

Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Κωνσταντίνος Τσεντολίνι ο οποίος ομόφωνα πήρε το πράσινο φως από τους κριτές να μπει στο σπίτι.

Ο Κωνσταντίνος όταν είχε εμφανιστεί στις auditions του GNTM 3 είχε καταφέρει να «κλέψει» τις καρδιές των κριτών καθώς ήταν μοντέλο… από κούνια και η άνεση του φαινόταν.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την ευκαιρία που μου δίνετε να διαγωνιστώ. Μου φαίνεται σα ψέματα ότι επιλέξατε εμένα» ανέφερε ο Κωνσταντίνος στους κριτές ενώ λίγη ώρα αργότερα δήλωσε στην κάμερα της παραγωγής πως: «Είχα κάποια βλέμματα πάνω μου όταν έγινε η ανακοίνωση των κριτών. Πραγματικά δεν θα μπορούσε να με ενδιαφέρει λιγότερο. Μόνο η γνώμη των κριτών με ενδιαφέρει».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.