Λίγες ώρες έμειναν μέχρι την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του Greece’ s Next Top Model. Ο διαγωνισμός μόδας του Star Channel επιστρέφει απόψε στις 21.00 και αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα καθώς για πρώτη φορά στο παιχνίδι συμμετέχουν και άνδρες.

Αγόρια και κορίτσια θα αγωνιστούν επί ίσοις όροις, για τον τίτλο του GNTM 3.

Στο ρόλο των 4 κριτών βρίσκονται η Βίκυ Καγιά, ο Δημήτρης Σκουλός, ο Άγγελος Μπράτης και η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Στο πρώτο επεισόδιο του GNTM οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν την πρώτη audition των υποψηφίων ενώ αποκλειστικά πλάνα από την διαδικασία αυτή προβλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή  «Στη Φωλιά των ΚουΚου».

Αγκαλιές, φιλιά, ενθουσιασμός αλλά και απογοήτευση θα κυριαρχήσουν για άλλη μια φορά στο πλατό.

Το «μυστικό όπλο» των κριτών

Αυτή τη σεζόν ωστόσο, οι κριτές, έχουν στα χέρια τους, ένα «μυστικό όπλο», που μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια των auditions. Ονομάζεται Wild Card και κάθε κριτής έχει δικαίωμα να το χρησιμοποιήσει μία και μοναδική φορά. Να «το πάρει επάνω του» και να δώσει την ευκαιρία σε κάποιον ή σε κάποια, να περάσει στη φάση του bootcamp, ακόμα και αν η απόφαση της επιτροπής, ήταν αρχικά αρνητική.

Ο ρόλος του Γιώργου Καραβά

Πριν όμως οι διαγωνιζόμενοι βρεθούν ενώπιον της επιτροπής, συναντούν τον Γιώργο Καράβα. Ο «Μέντορας» των διαγωνιζόμενων του GNTM 3 έχει κομβικό ρόλο στην προετοιμασία των υποψηφίων. Είναι εκείνος, που συναντά πρώτος τα υποψήφια μοντέλα, τους δίνει πολύτιμες συμβουλές για την παρουσία τους, καθοδηγεί, εμψυχώνει και στηρίζει τα όνειρά τους.

Δεν παραλείπει φυσικά, να κάνει τα σχόλια του για τις δυνατότητες κάθε υποψήφιου, αλλά και τις προβλέψεις του, για το αν θα περάσουν στην επόμενη φάση.  Μένει να δούμε αν η δική του αξιολόγηση, θα ταυτίζεται με τις απόψεις των κριτών.