Πρεμιέρα έκανε το Πρωινό το πρωί της Δευτέρας και η έναρξή του ήταν αν μη τι άλλο ανατρεπτική. Η Φαίη Σκορδά είπε την πρώτη της φετινή «καλημέρα» λίγα λεπτά πριν τις 10 το πρωί, όμως τα πρώτα δευτερόλεπτα της εκπομπής και μέχρι η παρουσιάστρια πάρει το λόγο, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μία έναρξη διαφορετική από τις προηγούμενες.

Συγκεκριμένα, το Πρωινό ξεκίνησε με μια ανασκόπηση των πρεμιέρων των προηγούμενων χρόνων, με την Φαίη Σκορδά να κάθεται σε μία πολυθρόνα και να τις παρακολουθεί σε μία τηλεόραση. Όμως, κάποιες από τις πρεμιέρες είχαν και τον Γιώργο Λιαγκα, με αποτέλεσμα ο πρώην σύζυγός της και πρώην συμπαρουσιαστής της στο Πρωινό, να είναι το πρώτο πρόσωπο που είδαν οι τηλεθεατές, όταν το πρώην ζευγάρι κατέβαινε μαζί τη σκάλα του πλατό το 2013.

Όταν τελείωσε η ανασκόπηση, η παρουσιάστρια καλημέρισε το κοινό και παρουσίασε την ανανεωμένη παρέα που θα την πλαισιώνει. Και δεν είναι άλλοι από τους Δημήτρη Ουγγαρέζο, Δημήτρη Μοθωναίο και Κόνι Μεταξά.

«Καλημέρα για μία ακόμα χρονιά, εδώ στον ΑΝΤ1. Είναι η όγδοη χρονιά και σκεφτόμουν, ενώ έβλεπα το βίντεο, όταν είχαμε πρωτοφτάσει εδώ, όταν είχαμε πρωτοέρθει στην πρώτη μας χρονιά, ήμουν έγκυος τον Δημήτρη θυμάμαι. Πραγματικά κάθε χρονιά σημαίνει για μένα διαφορετικά πράγματα. Ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο για φέτος μετά από ένα περίεργο καλοκαίρι για όλους μας. Νομίζω πως είναι η πρώτη φορά που ήθελα να επιστρέψω στην καθημερινότητα μου, σε εσάς, στην οικογένεια του ΑΝΤ1 και την οικογένεια του Πρωινού» είπε η Φαίη Σκορδά.