Την πρώτη της καλησπέρα στο τηλεοπτικό κοινό από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, είπε το μεσημέρι της Δευτέρας η Ιωάννα Μαλέσκου. Το «Love it» έκανε πρεμιέρα και η όμορφη παρουσιάστρια δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό και την χαρά της για το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα, αλλά και το άγχος που είχε στο ξεκίνημα. Μάλιστα, με κάθε ευκαιρία τόνιζε στους συνεργάτες της πόσο δυνατά χτυπάει η καρδιά της.

Λαμπερή με αέρινο λευκό φόρεμα με φούξια πινελιές, η όμορφη παρουσιάστρια μπήκε για πρώτη φορά στο εντυπωσιακό πλατό και με το πλατύ της χαμόγελο και αρκετό άγχος καλωσόρισε τους τηλεθεατές.

«Καλό μεσημέρι… Καλώς ήρθατε στο Love It… Η καρδιά μου σήμερα χτυπά δυνατά από χαρά, από αγωνία, από συγκίνηση. Σχεδόν δυσκολεύομαι να μιλήσω. Με τόση αγάπη, με τόσες ευχές, με τόση μεγάλη αγκαλιά που έχω λάβει νιώθω ευγνώμων. Ένα νέο τηλεοπτικό ταξίδι ξεκίνησε για μένα σήμερα και όλα είναι καινούρια, όλα είναι διαφορετικά. Όλα φτιάχτηκαν με αγάπη.

Αυτό το σπίτι είναι διαφορετικό, καινούριο, ξεχωριστό, διαφέρει από όλα τα άλλα. Αυτό το σπίτι είναι το σπίτι μας. Σε αυτό το σπίτι και σε αυτόν τον καναπέ θα πλημμυρίσουν φωνές, χαμόγελα, αυθορμητισμός, αυθεντικότητα. Όλα αυτά που μας κάνουν να χαμογελάμε, όλα αυτά που αγαπάμε, όλα αυτά που χρειαζόμαστε, όλα αυτά που μας κάνουν να αισθανόμαστε ο εαυτός μας», ήταν τα πρώτα λόγια της.

Στην τηλεοπτική της παρέα είναι ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Μάνος Μαγιάτης. Πρώτος, δε, καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο Χάρης Βαρθακούρης, με τον οποίο συζήτησαν εκτενώς την πρεμιέρα του Big Brother.