Μετά το πρόωρο τέλος του την περασμένη σεζόν, λόγω κορονοϊού, το My Style Rocks επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες. Το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ, σήμερα το απόγευμα στις 17.05 μ.μ. κάνει πρεμιέρα, έχοντας αλλαγές σε πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, στην κριτική επιτροπή του παιχνιδιού επιστρέφει ο Χάρης Χριστόπουλος, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Λάκη Γαβαλά (παραμένει όμως σε ρόλο-έκπληξη), ενώ και στις παίκτριες θα έχουμε κάποιες νέες προσθήκες.

Στη θέση της παρουσιάστριας η Κατερίνα Στικούδη παραμένει σταθερή. Μάλιστα, ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram την Κυριακή ένα βίντεο από τις πρόβες και το πρωί της Δευτέρας μία φωτογραφία με την κριτική επιτροπή.

Στο βίντεο που δημοσίευσε από το πλατό του show, έγραψε: «Αύριο !!! Ξεκινάμε !! @grmystylerocks στον @skaitv.gr Καθημερινά στις 5:05 το απόγευμα και κάθε Κυριακή στις 2:50 το μεσημέρι», στέλνοντας φιλιά στον κόσμο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αύριο !!! Ξεκινάμε !! @grmystylerocks στον @skaitv.gr Καθημερινά στις 5:05 το απόγευμα και κάθε Κυριακή στις 2:50 το μεσημέρι #Gala ?? #diafero

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) στις

Στην τελευταία της ανάρτηση έγραψε: «Σήμερα !!! Ξεκινάμε !! Στις 5:05 το απόγευμα !!! @grmystylerocks στον @skaitv.gr #mystylerocks @elena_hristopoulou @stelioskoudounaris @harrischristopoulos.. Η μάχη του στυλ ξεκινάει ! Νέες και παλιές Παίκτριες είναι πανέτοιμες…».