Το Star επενδύει στη μυθοπλασία και επιστρέφει με νέα εβδομαδιαία ρομαντική κομεντί. Ο τίτλος «Έρωτας, με διαφορά» και φέρει την υπογραφεί ενός πολύ δυνατού διδύμου στον χώρο της τηλεόρασης, του Βασίλη Ρίσβα και της Δήμητρας Σακαλή.

Το καστ της νέας αυτής σειράς έχει ολοκληρωθεί. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τους Φαίη Ξυλά (Ζέτα), Βασίλης Μίχας (Κωστής), Ντίνα Μιχαηλίδου, Έρρικα Μπίγιου, Βίβιαν Κοντομάρη, Γιάννης Σίντος, Δημήτρης Καπετανάκος και πολλούς ακόμα ηθοποιούς.

Η ιστορία της σειράς του Star Channel εστιάζεται σε μια μονογεϊκή οικογένεια που ζει την καθημερινότητα και τα προβλήματα της όταν ξαφνικά αλλάζει… πίστα!

Η υπόθεση της σειράς «Έρωτας, με διαφορά»

Πάντα, ο έρωτας αποδεικνύεται απρόβλεπτος και ανίκητος! Αυτή τη φορά, όλα ξεκινούν από ένα μικρό ατύχημα!

Η τριανταεννιάχρονη Ζέτα, μια μητέρα τριών παιδιών και ο εικοσιτετράχρονος Κωστής, ένας γοητευτικός bartender γνωρίζονται, ερωτεύονται και αποφασίζουν να είναι μαζί.

Η σχέση τους προκαλεί ένα κύμα κωμικών καταστάσεων και ανατροπών για τους ίδιους, αλλά και για τους φίλους και τις οικογένειές τους.

Οι δυο τους πρέπει να διαχειριστούν τις προσωπικές τους ανασφάλειες, αλλά και τις αντιδράσεις του περιβάλλοντός τους και να τολμήσουν να προχωρήσουν σ’ αυτό που τους κάνει ευτυχισμένους!

Θα τολμήσει η Ζέτα να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή της, για χάρη του Κωστή;

Θα καταφέρει ο Κωστής να ανταποκριθεί στις ευθύνες του νέου του ρόλου;

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.