Η εκπομπή «Μεσάνυχτα» έριξε αυλαία και η Ελεονώρα Μελέτη ήδη έχει προετοιμάσει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Στο νέο της αυτό εγχείρημα, το οποίο θα στεγάζεται στον Alpha, δεν θα είναι μόνη της αφού θα έχει στο πλευρό της τον δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση. Τα… αποκαλυπτήρια της συνεργασίας τους έγιναν χθες Κυριακή μέσα από την εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Νίκο Μάνεση» του Alpha.

«Λοιπόν, 11 με 1, Ελεονώρα Μελέτη! Το ξεκαθαρίζουμε, το κλειδώνουμε! Εμείς, λοιπόν, τώρα τι κάνουμε με εντολές της σεβαστής διοίκησης; Αποφασίστηκε να ενοποιηθεί η ζώνη. Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή. Κρατάμε δηλαδή ουσιαστικά σαν δομή αυτό που κάνουμε το Σαββατοκύριακο αλλά , επειδή οι καθημερινές έχουν άλλες ανάγκες, το τερματίζουμε. Υπάρχει ήδη έτοιμη μια εκπομπή που την έχουμε σχεδιάσει μαζί με την Ελεονώρα και τη συντροφιά μας, με την Ελεονώρα μπροστά και εγώ σε ένα διαφορετικό ρόλο» σημείωσε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης ανακοινώνοντας τη νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

«Δεν περίμενα ότι θα συνεργαζόμασταν αλλά στην τηλεόραση ποτέ δεν πρέπει να λες όχι» τόνισε, με τη σειρά της, η Ελεονώρα Μελέτη στον Νίκο Μάνεση.

Ωστόσο, το νέο αυτό επαγγελματικό βήμα της Ελεονώρας Μελέτη επηρεάζει και την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Happy Day» του Alpha που παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τον Σεπτέμβριο θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια κατά 30 λεπτά ώστε να είναι αυτή που θα δίνει «πάσα» στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή της.

«Η εκπομπή μας θα τελειώνει στις 11. Υπήρχε το σενάριο να πάει το Happy Day 8-10 ή να παραταθεί η εκπομπή κατά μισή ώρα. Αλλά επειδή το Happy Day είναι μια παλιά αγαπημένη συνήθεια, ο σταθμός αποφάσισε να πάει 8-11, να μεγαλώσει η διάρκειά του», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας στον «αέρα» του «Happy Day».