Την εποχή που πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά του Ant1, «Εγκλήματα» θυμήθηκε ο Έλληνας ηθοποιός και εξομολογήθηκε πως η αμοιβή του ανά επεισόδιο ήταν ιδιαίτερα χαμηλή ενώ τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Στην Ελλάδα νομίζουν ότι οι ηθοποιοί είμαστε χομπίστες».

Ο λόγος για τον Σταύρο Νικολαΐδη που υποδυόταν τον «Μιχαλάκη».

Ο ηθοποιός, το μεσημέρι της Δευτέρας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε και στην πρόσφατη απώλεια της μητέρας του.

«Πριν λίγες μέρες έχασα τη μητέρα μου. Την ημέρα που πέθανε, εγώ το βράδυ πήγα για πρόβα, αλλά και τις επόμενες μέρες. Εκεί που έφαγα τη φρίκη μου ήταν τη μέρα της κηδείας. Εκεί το συνειδητοποίησα, εκεί τα είδα όλα, κι έγινα κομμάτια. Έκατσα σε έναν καναπέ και δεν μιλούσα σε κανέναν κι έκλαψα πολύ περισσότερο απ’ ότι περίμενα» είπε ο Σταύρος Νικολαΐδης.

Στη συνέχεια, ο Σταύρος Νικολαΐδης δέχθηκε ερώτηση για τα «Εγκλήματα» και διευκρίνισε τι είναι αυτό που τον ενοχλεί περισσότερο.

«Όταν πήγα στα “Εγκλήματα”, που ήμουν μικρό παιδάκι, μόνο που δεν πλήρωσα για να παίξω. Για τα τότε δεδομένα, ο μισθός μου ήταν ελάχιστος. Έπαιρνα περίπου 40.000 δραχμές μεικτά το επεισόδιο. Κάνουμε ένα πολύ όμορφο επάγγελμα στη χειρότερη χώρα που μπορούμε να το κάνουμε. Στην Ελλάδα νομίζουν ότι οι ηθοποιοί είμαστε χομπίστες. Δεν με ενοχλεί που ο κόσμος με έχει ταυτίσει με το ρόλο του Μιχαλάκη από τα “Εγκλήματα”, περισσότερο με ενοχλεί όταν οι δημοσιογράφοι αναφέρονται σε μένα με το όνομα του ρόλου», είπε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Νικολαϊδης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.