Το Greece’s Next Top Model επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από την συχνότητα του Star Channel και ήδη έχει τραβήξει πάνω του το ενδιαφέρον. Ο κυριότερος λόγος είναι πως την ερχόμενη σεζόν, δεν θα παλέψουν για τον τίτλο μόνο κορίτσια αλλά και αγόρια.

Ένα από τα ονόματα που είχαν ακουστεί ότι θα συμμετάσχουν στο GNTM, είναι αυτό του μοντέλου Νίκου Αντωνόπουλου.

Το μοντέλο, πρόσφατα εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς κερδίζοντας τη δεύτερη θέση.

Ενώ πρόσφατα, το μοντέλο είχε κάνει γνωστό ότι είχε δηλώσει συμμετοχή στο GNTM 3, με μια του ανάρτηση ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως τελικά απέσυρε τη συμμετοχή του.

«Σχετικά με τη συμμετοχή μου στο GNTM 3:

Πριν λίγο καιρό έχοντας αποφασίσει να συμμετάσχω στο GNTM 3, κατέθεσα την αίτησή μου στην παραγωγή και ταυτόχρονα το κοινοποίησα στα social media και σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις μου.

Όμως πρόσφατα τα επαγγελματικά μου σχέδια και οι προτεραιότητες άλλαξαν, με αποτέλεσμα να αλλάξει και η αρχική μου απόφαση να μπω στο συγκεκριμένο ριάλιτι.

Γι αυτό λοιπόν στο τηλεφώνημα που δέχθηκα από την παραγωγή για να περάσω από τα pre-casting, δήλωσα ότι δεν ενδιαφέρομαι πλέον και τους ευχαρίστησα. Το ότι τελικά δεν θα συμμετάσχω, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι απαξιώνω ή ότι σνομπάρω το ριάλιτι.

Αντίθετα μάλιστα πιστεύω ότι οι συμμετέχοντες που θέλουν να ασχοληθούν με το χώρο της μόδας και του modeling, θα πάρουν από αυτό πολύτιμες γνώσεις, εμπειρίες και ώθηση στην μελλοντική τους καριέρα.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν κάνει θετικά σχόλια γύρω από αυτό το θέμα και λυπάμαι αν η τωρινή μου απόφαση θα απογοητεύσει κάποιους από αυτούς.

Επίσης, ευχαριστώ και όσους έχουν σχολιάσει αρνητικά αλλά καλοπροαίρετα, χωρίς βέβαια να με προσβάλουν με άσχημους χαρακτηρισμούς και συκοφαντίες» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Νίκος Αντωνόπουλος.