Η Κατερίνα Λένη είναι μια από τις πλέον πολυσυζητημένες παίκτριες του MasterChef 4. Ο δυναμισμός της και ο εκρηκτικός της χαρακτήρας αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του ριάλιτι μαγειρικής σχολιάστηκαν αρνητικά.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης όσο περίμενε μαζί με τον Σταυρή Γεωργίου να δοκιμάσουν οι κριτές τα πιάτα τους και να τα βαθμολογήσουν θέλησε να κάνει μια… αποκάλυψη για τη συμπαίκτρια του αλλά και τον Γιώργο Λασκαρίδη.

Να υπενθυμίσουμε πως η Κατερίνα Λένη και ο Γιώργος Λασκαρίδης δεν είχαν κρύψει πως δεν είχαν τις ιδανικές σχέσεις κατά την παραμονή τους στο σπίτι του MasterChef.

«Θα πω κάτι που θα ακουστεί πρώτη φορά, μια νύχτα που σηκώθηκα να πάω τουαλέτα τον είδα να κρατάει μαξιλάρι και να ανεβαίνει στο ρετιρέ» είπε ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ξάφνιασε τον Σταυρή Γεωργίου.

«Τον Γιώργο;;;» απόρησε ο Σταυρής.

«Ναι, κρατούσε μαξιλάρι και μόλις με είδε μου είπε “ωπ… ωπ… μάλλον υπνοβατώ” και έφυγε τα πίσω μπρος» είπε ο Βαρθαλίτης αφήνοντας άφωνο τον συμπαίκτη του. Στη συνέχεια όμως τον ενημέρωσε πως κάνει πλάκα και πως ποτέ δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

«Πιστεύω ότι η Κατερίνα ήταν αληθινή, τα ‘λεγε, μένει αυτό» είπε ο Σταύρος για την πρώην συμπαίκτρια του κάνοντας τις δηλώσεις του στην κάμερα της παραγωγής ενώ την χαρακτήρισε «ψυχούλα».