Η Άσπα Τσίνα, όπως είναι γνωστό, την περασμένη Παρασκευή ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το J2US μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, για λόγους υγείας και μετά από σύσταση της γιατρού της. Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στο Happy Day για την αποχώρηση της τραγουδίστριας, τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως μεταξύ τους δεν υπήρχε καμία κόντρα ή αντιπαράθεση και πως οι διαφωνίες που είχε η Τσίνα μέσα στο show δεν ήταν ο λόγος της αποχώρησής της.

«Δεν έφυγε για τους καβγάδες, που δεν ήταν καβγάδες αλλά κάποιες διαφωνίες που είχε η Άσπα. Δεν τίθεται θέμα συμπάθειας ή όχι. Όταν είναι θέμα υγείας… Επειδή μιλήσαμε όταν τελείωσε το show, η Άσπα ήταν πολύ ταλαιπωρημένη, είναι άρρωστη, μάτωσε η καρδιά μου. Όταν τίθεται θέμα υγείας δεν σκεφτόμαστε αν θα μείνω δεν θα μείνω», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Εγώ κατάλαβα προχθές ότι έχει θέμα υγείας, την είδα, δεν ήταν καλά, δεν ήταν καθόλου καλά. Γνωρίζω ότι δεν είναι καλά… Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες… Της στέλνω όλη μου την αγάπη και να γίνει καλά σύντομα. Εγώ τη συμπαθώ έτσι και αλλιώς».