Μετά την αποχώρηση της Ντέμης Γεωργίου, απέμειναν οι εννέα καλύτεροι σεφ του MasterChef και βρέθηκαν για άλλη μια φορά στην κουζίνα του μαγειρικού διαγωνισμού.

Οι επίδοξοι σεφ αντίκρισαν μπροστά τους πέντε κουτιά και τρεις πάγκους, κάτι που τους παραξένεψε.

Ο Πάνος Ιωαννίδης ενημέρωσε τους παίκτες πως αυτή την εβδομάδα δεν θα υπάρχει αποχώρηση, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να συμπληρώνει ότι ξεκινάει η εβδομάδα Silver Award, με έπαθλο 10.000 ευρώ για όποιον κερδίσει.

Η διπλή αυτή ανακοίνωση ενθουσίασε τους διαγωνιζόμενους και αμέσως μπήκαν στις κουζίνες ώστε να διαγωνιστούν ακόμα μια φορά μαγειρικά.

Στην ιδιαίτερη όμως δοκιμασία, στην οποία πήρε μέρος μερίδα των διαγωνιζόμενων, μαζί με τους παίκτες διαγωνίστηκε και ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ο σεφ άφησε στην άκρη για λίγο τον ρόλο του κριτή και μπήκε στα… παπούτσια των παικτών.

«Ο Πάνος έχει και χορευτικό είναι κι αέρινος» σχολίασε ο Σωτήρης Κοντιζάς στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο για τον συνάδελφο και φίλο τους.

Το αστείο ήταν ότι η Μάρλεν και ο Διονύσης, παρότι στην ομάδα του Κοντιζά βρέθηκαν στον εξώστη για να ενθαρρύνουν τον κριτή και να τον καθοδηγήσουν στην κουζίνα.

«Είναι φανταστική στιγμή που μπαίνουμε στα παπούτσια των παιδιών» σχολίασε ο Πάνος Ιωαννίδης τη στιγμή που καθάριζε τον πάγκο του.