Οι χαμένοι παίκτες της κόκκινης ομάδας βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα όστρακα και κλήθηκαν να διεκδικήσουν την παραμονή τους και την ασυλία στο MasterChef 4 δημιουργώντας για άλλη μια φορά γευστικά πιάτα.

Όμως τα όστρακα δυσκόλεψαν αρκετούς παίκτες οι οποίοι απογοητεύτηκαν από το αποτέλεσμα.

Όταν ο χρόνος που είχαν στη διάθεση τους οι υποψήφιοι σεφ έφτασε στο τέλος του, οι κριτές φώναζαν έναν-έναν τους παίκτες για να δοκιμάσουν τις παρασκευές τους και στη συνέχεια να αποφασίσουν ποιο από τα πέντε ήταν το καλύτερο και με τις λιγότερες αστοχίες.

Η σειρά της Μάρλεν Γρυντάκη έφτασε, η οποία στάθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού και της ζητήθηκε να παρουσιάσει την παρασκευή της.

Η παίκτρια, δεν θυμόταν πως ακριβώς λεγόταν το ένα υλικό από όσα είχε χρησιμοποιήσει και όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να μάθει για τη συγκεκριμένη παρασκευή, αντί η Μάρλεν να του απαντήσει πως δεν θυμάται το όνομα, απάντησε: «Ξέρει ο σεφ μου τι είναι (σ.σ Σωτήρης Κοντιζάς)».

Η απάντηση αυτή όμως εξόργισε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος της απάντησε: «Δε μαγειρεύει ο σεφ σου, αλλά εσύ και σου ζητήσαμε να παρουσιάσεις το πιάτο. Η απάντηση είναι “δε θυμάμαι τι έβαλα” και όχι “ξέρει ο σεφ μου”».

Στη συνέχεια, η Μάρλεν μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής, δικαιολόγησε τη στάση της λέγοντας ότι «δεν είναι η μέρα της» γιατί δεν είναι καλά ψυχολογικά και σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να είναι στο σπίτι.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.