Γιάννης Στάνκογλου: Ξεκαθαρίζει για το μέλλον του στις Άγριες Μέλισσες

Όσα αποκάλυψε στο Πρωινό για τη συμμετοχή του στη σειρά και τη σχέση του Κυπραίου με την Ελένη


MEDIA
17:11
21/04/2020
Γιάννης Στάνκογλου: Ξεκαθαρίζει για το μέλλον του στις Άγριες Μέλισσες
1
loading

Πριν λίγο καιρό είχε γίνει πολύς λόγος για το μέλλον του Γιάννη Στάνκογλου στις Άγριες Μέλισσες, μιας και ο ίδιος σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα είχε εκφράσει την πρόθεσή του να μην είναι και του χρόνου στη σειρά του ΑΝΤ1. Ο γνωστός ηθοποιός το πρωί της Τρίτης μίλησε στο Πρωινό και ξεκαθάρισε τι θα συμβεί με τη συμμετοχή του στις «Μέλισσες» και ποιο θα είναι το μέλλον του «Θωμά Κυπραίου».

«Δεν είναι κάτι προσωπικό. Με την Μελίνα Τσαμπάνη, από τις αρχές των γυρισμάτων συζητούσαμε το πού θα πάει αυτός ο χαρακτήρας, αν έχει κάποιο διαφορετικό μέλλον και είχαμε δώσει ένα dead line μέχρι το καλοκαίρι. Τώρα πήγαμε όλοι πίσω, δεν έχουμε κάνει γυρίσματα και δεν ξέρουμε πώς θα συνεχιστεί όλο αυτό το πράγμα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Εγώ δεν θέλω καθόλου να σταματήσει, ποιος θέλει να φύγει από κάτι που είναι πολύ ωραίο κι επιτυχημένο; Απλώς, ήταν και ο δικός μου φόρτος εργασίας... είχα δρομολογήσει κι εγώ κάποια πράγματα από τον Σεπτέμβριο που μιλάγαμε για το ερχόμενο καλοκαίρι και τον χειμώνα και η συμφωνία μας ήταν ότι ως ρόλος ο Κυπραίος θα είναι μέχρι το καλοκαίρι. Τώρα θα πάει και του χρόνου η ιστορία... Είναι στο χέρι της Μελίνας πού θα πάει ο κάθε χαρακτήρας και η κάθε ιστορία... Δεν ξέρουμε κι εμείς πού θα πάει ο κάθε χαρακτήρας».

Όσο για το μέλλον της σχέσης του Κυπραίου με την Ελένη, ο Στάνκολγου αποκάλυψε: «Με την Ελένη, μέχρι το σημείο που έχουμε διαβάσει γίνεται προσπάθεια να είμαστε μαζί. Κι ερχόμαστε ξανά κοντά... Δεν έχουμε διαβάσει καινούργιο σενάριο...».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΧΡΗΣΤΟΣ1985

    Αυτός ήταν όλος μας ο νταλκάς

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει