Η Τόνια Κούμπα εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές του My Style Rocks 3 ώστε να παρουσιάσει το concept της και την ενδυματολογική της επιλογή και να βαθμολογηθεί γι’αυτή.

«Χθες, κάτι ήθελες να πεις και δεν σου είχα δώσει τον χρόνο που ζήτησες. Θες να μας πεις σήμερα;» ανέφερε αρχικά ο Στέλιος Κουδουνάρης στην παίκτρια.

«Όχι, είμαι καλά. Δεν εκτιμώ τη χθεσινή σας στάση. Δεν θεωρώ ότι είχε αξία. Επειδή μαθαίνω από σας και δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, γιατί είμαι ένα τέτοιο παιδί και με επηρεάσατε, όταν έχετε λόγο πρέπει να δέχεστε και τον αντίλογο. Οπότε είμαι εδώ να κριθεί το look μου, θεωρώ ότι αδικήθηκα. Πολλές φορές ακούγονται πράγματα που με προσβάλλουν, δεν έχω τον χρόνο ούτε να απαντήσω. Το θέμα τελειώνει εδώ γιατί νιώθω ότι με προσέβαλαν. Όπως λοιπόν το ένιωσα από κάποια άλλα κορίτσια και έχει το δικαίωμα να θωρακίσει τον εαυτό του έτσι και εγώ ένιωσα ότι με προσβάλει εκείνος και δεν ήταν η πρώτη φορά. Έχουν αφήσει τα λόγια του κάποια υπονοούμενα, και σας κοιτώ στα μάτια και σας το λέω» είπε η Τόνια Κούμπα.

«Άκουσε Τόνια μου, δεν γυρνάει όλος ο κόσμος γύρω από σένα» ξεκίνησε να λέει ο Στέλιος Κουδουνάρης και η παίκτρια τον διέκοψε τονίζοντας του: «ούτε γύρω από σας, και δεν σας το λέω με αναίδεια. Όταν με προσβάλλεται, οφείλω να έχω αντίλογο σε αυτό».

«Εχθές, είχα μια συζήτηση με την Μαρία, όχι με σένα. Η συζήτηση με την Μαρία, πήρε μια πάρα πολύ μεγάλη διάσταση. Σε ένα πλατό που βρίσκονται 15 άνθρωποι δεν μπορούν να μιλάνε όλοι. Έχουμε πάρα πολύ χρόνο μέσα στην εβδομάδα να λύσουμε όλα τα θέματα και να πει ο καθένας τη γνώμη του» ξεκίνησε να λέει ο Στέλιος Κουδουνάρης και της τόνισε πως θα βρεθεί ο χρόνος να μιλήσει η παίκτρια.