Το «Καφέ της Χαράς» έχει και πάλι επιστρέψει στην τηλεοπτική οθόνη και μαζί οι περισσότεροι από τους ήρωες της σειράς του ΑΝΤ1 που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό. Ανάμεσά τους και ο «Θόδωρος», τον οποίο υποδύεται ο  Περικλής Λιανός.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις οικονομικές απολαβές του παρελθόντος, αλλά και στα ποσά που δίνονται σήμερα.

«Στο Χάι Ροκ και το Λαβ Σόρρυ όχι μόνο πληρωνόμασταν καλά αλλά τα παίρναμε αμέσως. Με το που ολοκλήρωνες τις δικές σου σκηνές για το επεισόδιο, περνούσες από το λογιστήριο και πληρωνόσουν. Εγώ δεν είχα ποτέ άγνοια για το ποια ήταν η θέση μου στο θέατρο και ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένος, γι’ αυτό και έχω πολύ καλές συνεργασίες. Δεν βάζω τρικλοποδιές. Δεν έγινα ο Μπέζος ή ο Φιλιππίδης, αλλά παίζω ωραίους ρόλους, παίρνω τα χρήματά μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος», είπε αρχικά.

Για να προσθέσει: «Οι απολαβές μας στο Καφέ της Χαράς φυσικά και δεν είναι καλύτερες από αυτές του παρελθόντος. Τώρα παίρνουμε μηνιάτικο. Τότε πληρωνόμασταν με το επεισόδιο. Να σου πω ότι εγώ παίρνω σε μηνιάτικο αυτά που έπαιρνα το επεισόδιο. Αλλά πρέπει να προσαρμοστείς στην εποχή».