Για την τηλεόραση μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος, λέγοντας όμως ότι όποιος δεν είναι πρωταγωνιστής στα laptop, στο μέλλον δεν θα υπάρχει.

Ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Όποιος δεν είναι πρωταγωνιστής στα laptops στο μέλλον δεν θα υπάρχει. Στο μέλλον ο καθένας θα έχει το δικό του κανάλι. Έτσι, θα είναι ο κόσμος σε λίγο και εγώ κάτι τέτοιο έχω στο κεφάλι μου για μένα. Μόλις το διαδίκτυο πάρει χαρακτηριστικά μεγαλύτερης οθόνης, η τηλεόραση θα συρρικνωθεί» τόνισε στην Real.

Και απάντησε για το εάν έχει σκεφτεί ποτέ να την εγκαταλείψει: «Άλλο πράγμα η δουλειά. Δουλειές γίνονται. Συζητάμε μελλοντικά κάποιες παραγωγές να γίνουν σε άλλη χώρα, γιατί εδώ το επιχειρείν ποινικοποιήθηκε. Έρχεται το κράτος και σε διαλύει. Η χώρα είναι υπό ευρωπαϊκή κατοχή. Υποδουλωμένη οικονομικά. Τα σάλια της Ευρώπης πέφτουν επάνω μας. Αλλά εδώ είναι το DNA. Πάω να λυγίσω και έρχεται ο προπάππους, ο παππούς μου με σταματάει και λέει “κάτσε εδώ, βούλωσε το και σταμάτα να γκρινιάζεις”. Ό,τι έχει σκεφτεί ο μέσος Έλληνας το έχω σκεφτεί και εγώ. Ό,τι του πέρασε από το μυαλό, μου πέρασε και μένα. Όμως, αυτός ο τόπος μου έδωσε τη χαρά, εδώ πήρα τη στεναχώρια, αυτός είναι ο τόπος μου, εδώ θα μείνω… Όταν κλείνω τα μάτια μου την Πάρο ονειρεύομαι…».