Η Τόνια Κούμπα εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks 3 για να βαθμολογηθεί για την ενδυματολογική της επιλογή.

Μπορεί ο Λάκης Γαβαλάς, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Στέλιος Κουδουνάρης να μην ενθουσιάστηκαν με τα ρούχα της παίκτριας, η διάθεση όμως στο πλατό «χτύπησε» κόκκινο με την γυναίκα της κριτικής επιτροπής να ξεκαρδίζεται στα γέλια και να χαρίζει απίστευτη ατάκα στο κοινό.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος είπε στην Τόνια Κούμπα: «Αυτός ο φάκελος και όποια τσάντα είναι έτσι άδεια δεν είναι χαριτωμένη. Επειδή αυτός ο σχεδιαστής, που κατάλαβα ποιος είναι, κάνει συνήθως, παπούτσια σατέν, εγώ θα προτιμούσα να έχεις βάλει ένα διαφορετικό παπούτσι γιατί ρισκάρεις. Καλά, εντάξει, δεν έχει κάνει και ευρεσιτεχνία! Είναι και αυτός επηρεασμένος πολύ από τον Dior vintage και κάνει τέτοια πράγματα και καλά κάνει».

Δίπλα του η Έλενα Χριστοπούλου δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια της και να μιλήσει ενώ κατάφερε να ψελλίσει απευθυνόμενη στην παίκτρια πως τα γέλια της δεν αφορούν εκείνη.

Όταν ήρθε η σειρά της Έλενας Χριστοπούλου ανέφερε: «Μου θυμίζετε όλες, με τα λαστιχάκια στα σακάκια, μορταδέλες στο σούπερ μάρκετ. Δηλαδή γδύνονται τα κορίτσια του My Style Rocks και πέφτουν από παντού πλαστικά στα σακάκια κλπ κλπ. Το έχουμε πει, ξαναπεί και εμπεδώσει πως δεν θα μείνει λαστιχάκι για λαστιχάκι σε σπίτι».