Άγριες Μέλισσες: Ματαιώνεται ο γάμος της Ελένης μετά την εξαφάνιση του Κυπραίου

Τι θα συμβεί στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1;


MEDIA
12:59
17/02/2020
Άγριες Μέλισσες: Ματαιώνεται ο γάμος της Ελένης μετά την εξαφάνιση του Κυπραίου
loading

Στο επεισόδιο της Πέμπτης στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 είδαμε το Νικηφόρο να έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση με τον πατέρα του, εξαιτίας του βιβλίου και να θέλει να φύγει για το Παρίσι. Την ίδια στιγμή, η Ελένη περίμενε μάταια τον Κυπραίο στην εκκλησία για το γάμο τους…

Τι θα συμβεί, όμως, στο αποψινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες;

Ο γάμος της Ελένης ματαιώνεται, ύστερα απ’ την εξαφάνιση του Κυπραίου, ενώ το νέο διαδίδεται στο χωριό, σαν αστραπή. Κάποιοι φοβούνται πως έπαθε κάτι κακό κι άλλοι τον κακολογούν πιστεύοντας πως το έκανε επίτηδες. Η Ελένη, για ακόμα μια φορά, βιώνει την προδοσία ενός άντρα στο πετσί της αλλά δεν επιτρέπει σε κανέναν να την λυπηθεί.

Παράλληλα, η Δρόσω λαμβάνει αρνητική απάντηση απ’ τη θεία της στον Βόλο και νιώθει να εγκλωβίζεται σ’ ένα μέρος που δεν θέλει, κι αυτή τη φορά με τον καρπό ενός παράνομου έρωτα μέσα της.

Ο Νικηφόρος εμμένει στην απόφασή του να φύγει στο Παρίσι και η Ασημίνα προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη.

Στο σχολείο, πραγματοποιείται η δεύτερη μυστική συνάντηση για τον συνεταιρισμό, όταν κάνουν την εμφάνισή τους ο Κωνσταντής με τον Μελέτη και όλα παίρνουν άσχημη τροπή.

Την ίδια στιγμή, δυο καλόγεροι βρίσκουν στο δάσος το αναίσθητο κορμί ενός άντρα, ενώ η Ελένη σοκάρεται όταν ανακαλύπτει το ένοχο μυστικό της Δρόσως.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει