Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης, η Έλλη Τρίγγου και η τηλεοπτική Ασημίνα στις «Άγριες Μέλισσες» δεν γινόταν να μην αναφερθεί στη σειρά και στις καταιγιστικές εξελίξεις που έρχονται. Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως θα μάθει για το παιδί της Δρόσως και του Νικηφόρου, ενώ άφησε να εννοηθεί πως θα κλονιστεί η σχέση των τριών αδερφών.

«Η σεναριογράφος μας δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι αν δεν είχε φανταστεί για ποιο λόγο το κάνει. Είναι όντως βγαλμένα από τη ζωή… Φαντάζομαι ότι θα κλονιστεί η σχέση με τις αδερφούλες και αυτό είναι που στεναχωρεί περισσότερο. Οι άντρες πάνε κι έρχονται, αλλά το αίμα νερό δεν γίνεται. Κάποια στιγμή η Ασημίνα θα το μάθει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο και το πώς θα το μάθει θα έχει ενδιαφέρον. Πώς θα γίνει αυτή η αποκάλυψη; Για να δούμε», είπε αρχικά.

Για να προσθέσει: «Μπαίνοντας στη θέση της Δρόσως καταλαβαίνω τι κάνει γιατί ζει μια μορφή καταπίεσης και εγκλωβισμού».

Η Έλλη Τρίγγου αναφέρθηκε και στον τηλεοπτικό της ρόλο και αν έχει κοινά στοιχεία με αυτόν.  «Στην αρχή νόμιζα ότι δεν υπάρχει ούτε ένα κοινό σημείο στην Ασημίνα και μένα. Όσο περνάει, όμως, ο καιρός βρίσκω πολλά κοινά στοιχεία. Η Ασημίνα έχει πολλή υπομονή, τη θαυμάζω γι’ αυτό και εύχομαι να της μοιάσω. Θα έπαιζα οποιονδήποτε ρόλο στις Άγριες Μέλισσες, είναι όλοι τους υπέροχοι», είπε.