Η Μελίνα Τσαμπάνη, σεναριογράφος της πετυχημένης σειράς του Ant1 «Άγριες Μέλισσες» παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη και έδωσε μερικά ενδιαφέροντα spoiler για την εξέλιξη της ιστορίας.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η σεναριογράφος στη κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», ενώ στους τηλεοπτικούς δέκτες προβάλλεται το 73ο επεισόδιο, εκείνη ήδη ετοιμάζει το 110ο.

Αναφερόμενη στην εγκυμοσύνη της Δρόσως, η Μελίνα Τσαμπάνη είπε: «Η Δρόσω θα παιδευτεί κι άλλο, παιδεύεται πάρα πολύ, παρ’ όλα αυτά κι αυτή θα εξιλεωθεί με κάποιο τρόπο. Μέχρι τον Ιούνιο τα μόνα γεννητούρια που θα έχουμε στο Διαφάνι θα είναι της Δρόσως. Γάμος και βάφτιση δεν θα γίνουν».

Τι θα γίνει όμως με το παιδί της Δρόσως; Θα το μάθει τελικά η Ασημίνα; «Όταν γράφτηκαν οι σκηνές που το νέο της εγκυμοσύνης της Δρόσως φτάνει σε πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους, ήταν πολύ μεγάλο παίδεμα. Όταν το μαθαίνουν η Ασημίνα και η Ελένη. Η Ασημίνα θα μεγαλώσει το παιδί της Δρόσως. Η Ασημίνα ξέρει ότι μεγαλώνει το παιδί της αδερφής της, αλλά για να φτάσουμε ως εκεί δεν είναι μια απόφαση εύκολη».

Η Μελίνα Τσαμπάνη αναφέρθηκε και στην πρωταγωνίστρια «Ελένη Σταμίρη». «Η Ελένη έχει  επιλέξει στο μυαλό μας. Το έχουμε αποφασίσει σε ποιον θα καταλήξει» είπε.