Με το δεξί ξεκίνησε η νέα βδομάδα για τον ΑΝΤ1 αφού το κανάλι του Αμαρουσίου με το πρόγραμμά του κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και να σημειώσει υψηλές επιδόσεις τόσο στην ενημέρωση όσο και στη μυθοπλασία και τη ψυχαγωγία.

Συγκεκριμένα, χθες Δευτέρα, ο ΑΝΤ1 ήταν στην κορυφή της τηλεθέασης, στο δυναμικό κοινό 18-54, με συνολικό μερίδιο ημέρας 19,4%, αφήνοντας πίσω το δεύτερο κανάλι κατά 4,6 μονάδες. (STAR: 14,8%, ΣΚΑΪ: 13,3%, ALPHA: 12,2% OPEN: 7,1%, ΕΡΤ1: 2,8%, ΕΡΤ2: 1,8%)

Αξίζει, να σημειωθεί ότι ημέρα πρωτιάς ήταν η χθεσινή και για τον Γιώργο Παπαδάκη.

Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» κατέγραψε 25,4% με τους άνδρες να δίνουν στην εκπομπή τα υψηλότερα ποσοστά, τα οποία έφτασαν μέχρι και το 31,5%,  σε επιμέρους ηλικιακή ομάδα. Πάνω από το 20% κινήθηκε και το γυναικείο κοινό.

Πρώτο και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Τέλος, και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου υπερίσχυσε του ανταγωνισμού, στο δυναμικό κοινό 18-54, όπου με ποσοστό 21%, ήταν πρώτο σε σχέση με τα υπόλοιπα δελτία, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.