Μόλις έγινε γνωστή η συμμετοχή του Αλέξη Γεωργούλη στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar, προκλήθηκε θύελλα αντιδράσεων.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και ξεκαθάρισε αν στεναχωρήθηκε από τα σχόλια που ακούστηκαν.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τέτοιες αντιδράσεις, περίμενα ότι κάτι θα υπάρξει, επειδή έχουν υπάρξει και άλλες στιγμές τρολαρίσματος, πίστευα ότι κάτι γινόταν αλλά όχι τόσο έντονα» ανέφερε και πρόσθεσε: «Ψάχνοντας να δω τι γίνεται, να δω δηλαδή αν θα ήταν σωστό να το κάνω ή όχι, βρήκα και έναν παίκτη το poker ο οποίος δεν μπορούσε να κρυφτεί κιόλας γιατί είχε δηλώσει το μεγαλύτερο εισόδημα από εξωκοινοβουλευτικές δραστηριότητες που ήταν 1,5 εκατομμύρια».

Στη συνέχεια ο Αλέξης Γεωργούλης πρόσθεσε: «Αν θες να κάνεις κάτι στην πολιτική και δεν θες να το κάνεις επάγγελμα, όταν τελειώσει, κάνει τον κύκλο αυτό, γυρίζοντας είναι σαν να ξεκινάς πάλι από το μηδέν. Είναι σαν να σε κόβει κάτι από τη ζωή σου, γιατί πιστεύεις ότι μπορείς να βοηθήσεις κάπου, και γυρνώντας είναι σαν να γυρνάς στο μηδέν» και κατέληξε: «Δεν στενοχωρήθηκα με τα σχόλια, απλώς επιβεβαίωσα ότι στην πολιτική μπορεί να δεχτείς βέλη επειδή είσαι από την απέναντι ομάδα.»