Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα της Δευτέρας το My Style Rocks 3 και η επιστροφή του ριάλιτι μόδας έφερε εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης στον ΣΚΑΪ. Στο πρώτο επεισόδιο οι τηλεθεατές γνώρισαν καλύτερα και τα 11 κορίτσια του παιχνιδιού, τα οποία είχαν συστηθεί μέσα από τα τρέιλερ. Και δεν ήταν και λίγες οι κοπέλες, που τράβηξαν την προσοχή, δίνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Μία από τις κοπέλες που μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε στην πρεμιέρα, είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία αν και συγκέντρωσε υψηλή βαθμολογία, κατάφερε να εκνευρίσει με τη συμπεριφορά της την κριτική επιτροπή. Η 30χρονη παίκτρια του My Style Rocks είχε κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, πριν καν ξεκινήσει το ριάλιτι μόδας, λόγω της προσωπικής της ιστορίας.

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι. Σε ηλικία 18 ετών έλαβε μέρος στα καλλιστεία Playmate, όμως, ο χώρος του μόντελινγκ δεν ταίριαζε καθόλου στο χαρακτήρα της κι έτσι αποφάσισε να τα παρατήσει.

Δέκα χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα στα 28 της,  διαγνώστηκε με λέμφωμα hodgkin στο τρίτο στάδιο. Η Ευρυδίκη κατάφερε να βγει νικήτρια από τη μάχη αυτή και όπως αναφέρει η ίδια: όταν έχεις ζήσει τέτοιες καταστάσεις στη ζωή σου, το My Style Rocks θα είναι κάτι εύκολο.