Τα μέλη της κριτικής επιτροπής του My Style Rocks 3 από την πρεμιέρα του νέου κύκλου του παιχνιδιού μόδας έδειξαν πως θα είναι αυστηροί και δεν θα σηκώσουν… μύγα στο σπαθί τους.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η παίκτρια η οποία σε ηλικία 18 ετών έλαβε μέρος στα καλλιστεία ομορφιάς «Playmate» όμως όπως δήλωσε ο χώρος του μόντελινγκ δεν ταίριαζε στον χαρακτήρα της και έτσι αποφάσισε να μην συνεχίσει.

Η παίκτρια εμφανίστηκε μπροστά στις συμπαίκτριες της αλλά και στους κριτές ώστε να ακούσει τα σχόλια τους για την ενδυματολογική της επιλογή.

Ωστόσο, η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου στην πρώτη της εμφάνιση εξόργισε τον Στέλιο Κουδουνάρη ο οποίος μάλιστα αρνήθηκε να σχολιάσει το ντύσιμο της και βαθμολόγησε μόνο τη συμπεριφορά της.

«Δεν είμαι προβληματισμένος, είμαι εκνευρισμένος γιατί βλέπω ότι δεν σέβεσαι το παλτό σου. Εγώ δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο να πετάει το παλτό του στο πάτωμα έτσι, μόνο κάλτσες πολύ αργά το πρωί μετά από ένα ξενύχτι, υποθέτω. Οπότε, αφού δεν ασχολείσαι εσύ με αυτά που φοράς, δεν ξέρω αν θέλω κι εγώ να ασχοληθώ με αυτά που φοράς», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Και η Έλενα Χριστοπούλου όμως είχε ανάλογη άποψη για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Είσαι ηθοποιός; Θες να σπουδάσεις υποκριτική; Αυτό είναι ρόλος που βλέπουμε όλη αυτή την ώρα ή είναι κανονικό; Η συμπεριφορά και η αντίδρασή σου που δεν ξέρουμε γιατί τη βλέπουμε έτσι αυτή τη στιγμή, δεν αρμόζει στην εικόνα σου», της είπε η κριτής.