«Πρωινό» φαίνεται μέχρι στιγμής να είναι ο επικρατέστερος τίτλος της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής του AΝΤ1, που προετοιμάζει εντατικά και με πολύωρα meeting αυτές τις μέρες η ομάδα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, όπως αναφέρει το «Hello».

Μια ομάδα που έχει ανανεωθεί με την έλευση νέων προσώπων, όπως αυτό του Γιώργου Λιανού και της χαριτωμένης Λάουρα Νάργες, που δεν θα έχει καθημερινή παρουσία στο studio αλλά θα τη βλέπουμε να παρουσιάζει τη δική της στήλη με εξωτερικά γυρίσματα.

Νέο πρόσωπο στην ομάδα και η Ίνα Ταράντου που μαζί με την Ελεάννα Τριφύδου (σ.σ. θα εμφανίζεται και on camera με δική της στήλη) θα μοιραστούν τα καθήκοντα της αρχισυνταξίας της εκπομπής. Επίσης αναμένεται να προστεθεί ένα ακόμα πρόσωπο στο πάνελ δίπλα στη Σάσα Σταμάτη, με επικρατέστερη την Κρητικιά Μις Ελλάς 2005, Μαρία Σπυριδάκη, που κέρδισε τις εντυπώσεις στο casting.

Την περασμένη Πέμπτη και μέσα σε ιδιαίτερα χαρούμενο κλίμα το ζευγάρι γύρισε το τρέιλερ της εκπομπής που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 /10.