Καλή περίοδο τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά της διανύει η Εύα Αντωνοπούλου, καθώς παντρεύτηκε πριν από λίγο καιρό παντρεύτηκε και πρόσφατα ξεκίνησε την ανανεωμένη εκπομπή της για τη φετινή σεζόν.

«Είμαι πολύ καλά και σε αυτόν τον τομέα, δόξα τω Θεώ. Ίσως καλύτερα από ποτέ, όσο περίεργο κι αν ακούγεται λόγω της κατάστασης που επικρατεί. Έπειτα από μια δύσκολη από άποψη γεγονότων περσινή τηλεοπτική χρονιά, προσπαθήσαμε και καταφέραμε να απλοποιήσουμε τις ειδήσεις και να τις κάνουμε κατανοητές» δήλωσε στο περιοδικό «TVGLAM».

Σχολίασε επίσης τις αλλαγές στην εκπομπή της πέρα από τον τίτλο που έγινε «LIVE». «Έχουμε και ανανεωμένο σκηνικό και προσπαθούμε να κινούμαστε σε πιο γρήγορους ρυθμούς. Σκοπός μας είναι σε δύο ώρες να ενημερώνουμε και να παρουσιάζουμε ειδήσεις και εξελίξεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο».

Εξομολογήθηκε μάλιστα ότι κοιτάζει καθημερινά τα νούμερα και δήλωσε πως είναι ανταγωνιστική! «Μας αρέσει δεν μας αρέσει, από εκεί φαίνεται η προτίμηση του κόσμου. Αυτά καθορίζουν την επιτυχία της εκπομπής. Κάθε πρωί τα παρακολουθώ ανελλιπώς. Θέλω να πηγαίνουμε καλά, είμαι ανταγωνιστική».