Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM 2, που θα αναδείξει το μοντέλο το οποίο, μεταξύ άλλων θα κερδίσει 50.000 ευρώ, η Ζενεβιέβ Μαζερί μίλησε για τις τρεις φιναλίστ στο πλατό της «Φωλιάς των Κου Κου».

«Η Κάτια είναι ένα παρά πολύ δυναμικό κορίτσι που όπου τη ρίξεις θα κάνει τη δουλειά της πολύ σωστά. Είναι επαγγελματίας, άψογη και δεν φοβάται τίποτα. Δεν θα προβληματιστεί με κάποιο κόνσεπτ, δεν θα νιώσει αμφιβολία για τον εαυτό της. Έχει μια πολύ εσωτερική δύναμη. Έχει τρομερή σιγουριά για τον εαυτό της, ότι κι αν σημαίνει αυτό. Μερικοί το θεωρούν έπαρση αλλά βοηθάει σε αυτή τη δουλειά. Γιατί αν πιστεύεις στον εαυτό σου, η κάμερα το βλέπει αυτό» σημείωσε.

«Αγαπημένη η Κέισι, την λατρεύω. Πιστεύω πως στις χήρες ήταν η ωραιότερη της στιγμή, έκανε τους πάντες να σωπάσουν. Είναι ένα κορίτσι που ξέρει ότι είναι σέξι και δεν το φοβάται. Έχει πολλή δύναμη» δήλωσε για την Κέισι Μίζιου.

Τέλος η Ζενεβιέβ δε δίστασε να χαρακτηρίσει «μικρή Ζεν» την τρίτη φιναλίστ του GNTM 2 Άννα-Μαρία Ηλιάδου. «Πραγματικά έχει τόσα πολλά καλά. Δυστυχώς η φύση σε κάποιους ανθρώπους δίνει τα πάντα απλόχερα. Η Άννα Μαρία είναι το πρόσωπο που θα κερδίζει πάντα στο κάστινγκ και θα την θυμάσαι πάντα».

Δείτε τι είπε: