Η απαιτητική δοκιμασία φωτογράφισης στην οποία πρέπει να ανταπεξέλθουν τα νεαρά μοντέλα του Greece’s Next Top Model 2, πρόκειται να δυσκολέψει τα κορίτσια.

Τα μοντέλα βρέθηκαν σε ένα βιομηχανικό τοπίο και θα φορέσουν ρούχα υψηλής ραπτικής ενώ στη συνέχεια θα ανέβουν στα 12ποντα τακούνια τους και θα ποζάρουν πάνω στη κουτάλα μιας μπουλντόζας ώστε να διεκδικήσουν τη παραμονή της στο σπίτι του GNTM.

Ο Δημήτρης Σκουλός ενημέρωσε την Κέισι και την Κάτια, πως στην συγκεκριμένη δοκιμασία θα έχουν διαφορετικό αβαντάζ, αφού και οι δυο είχαν τις καλύτερες φωτογραφίες στο χθεσινό επεισόδιο.

Το αβαντάζ της Κάτιας έχει να κάνει με τον χρόνο της φωτογράφισης της και συγκεκριμένα η παίκτρια θα έχει πέντε λεπτά για να φωτογραφηθεί.

Η Κέισι από την άλλη, ήταν αυτή που διάλεξε τι ρούχο θα φορέσει το κάθε κορίτσι.

«Σαν αβαντάζ κρύβει παγίδες, είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι» είπε η Κέισι λίγο πριν ξεινήσει να μοιράζει φορέματα.

Η Κέισι έδωσε το μουσταρδί φόρεμα στην Άννα γιατί είναι ξανθιά και πιστεύει ότι δε θα τη βοηθήσει το συγκεκριμένο χρώμα, το μωβ στην Κάτια επειδή είναι «βαρύ» και θεωρεί ότι θα την δυσκολέψει στη κίνηση.

Τόσο ο Δημήτρης Σκουλός όσο και η Έλενα Χριστοπούλου θεώρησαν αυτή την επιλογή της λάθος καθώς το συγκεκριμένο ρούχο επειδή έχει μεγάλη φούστα πιστεύουν ότι θα γράψει πολύ ωραία στην κάμερα.

«Κύριε Σκουλέ μου αν δεν δούμε τα ρούχα στο τέλος δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς θα το φωτογραφίσει!» του απάντησε η Κέισι ενώ στη συνέχεια, στην κάμερα της παραγωγής τόνισε πως στηρίζει την άποψη της μέχρι τέλους.

Στη συνέχεια το πράσινο το έδωσε στη Χαρά, επειδή θα αναδείξει τα μακριά της πόδια, όπως ανέφερε ενώ στην Άννα Μαρία έδωσε ένα βεραμάν, στην Ίλντα το κεραμιδί, στη Μαρία το ροζ και για τον εαυτό της κράτησε το κόκκινο.