Ακόμα μια Πέμπτη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ανοίξει το πλατό του και θα υποδεχθεί εκλεκτούς καλεσμένους οι οποίοι θα προχωρήσουν σε ενδιαφέρουσες εξομολογήσεις.

Απόψε, στις 23:45, o Γρηγόρης Αρναούτογλου θα φιλοξενήσει στην εκπομπή «The 2Night Show» την Τζένη Θεωνά. Η ηθοποιός θα μιλήσει για τη γνωριμία με τον σύντροφο της, Δήμο Αναστασιάδη, το πρώτο ραντεβού, τον ερχομό του μονάκριβου γιου της, καθώς και για τη μητρότητα αλλά θα περιγράψει και την άψογη σχέση που έχει με την πεθερά της.

Στη συνέχεια, στο πλατό θα βρεθεί ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης. Ο ηθοποιός θα μιλήσει για τη συμμετοχή του στην σειρά «Μην Αρχίζεις Την Μουρμούρα» ενώ θα αποκαλύψει πως η πρώην σύντροφος του, Μαίρη Συνατσάκη υπήρξε η μούσα του στη φωτογραφία.

Η επόμενη καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου θα ξεσηκώσει με τα… κόλπα της. Η Denize Cassartelli, η κόρη του ιδιοκτήτη του διάσημου ιταλικού Τσίρκο Medrano. Η ακροβάτης και ζογκλέρ μιλά για τη ζωή της στο τσίρκο, τον ερχομό της στην Ελλάδα αλλά και για την απόφαση της να τα παρατήσει όλα και να εργαστεί ως λουλουδού.

Τέλος, καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, είναι η θρυλική και μακροβιότερη σερβιτόρα του Hard Rock Cafe στο Λονδίνο και πρέσβειρα, Rita Gilligan. Η καλεσμένη του θα μιλήσει για τους δεσμούς που έχει αναπτύξει με τους πελάτες του μαγαζιού τα 45 χρόνια που βρίσκεται στο συγκεκριμένο πόστο.