Στον απόλυτο έλεγχο της οικογένειας Βαρδινογιάννη ο Alpha

Η επίσημη ανακοίνωση


MEDIA
12:58
02/12/2019
Στον απόλυτο έλεγχο της οικογένειας Βαρδινογιάννη ο Alpha
7
loading

Στην οικογένεια Βαρδινογιάννη περνάει το 100% του ελέγχου του Alpha, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας Motor Oil. Στην οικογένεια Βαρδινογιάννη ανήκουν πλέον δύο τηλεοπτικοί σταθμοί καθώς, όπως είναι γνωστό, διαθέτει το Star.

Η ανακοίνωση:

«Η ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. ανακοινώνει ότι στις 29 Νοεμβρίου 2019 η κατά 100% θυγατρική της εταιρεία MEDIAMAX HOLDINGS LIMITED (*) με έδρα στην Κύπρο κατόπιν πλήρωσης σχετικής συμβατικής αίρεσης της από 30.10.2018 αρχικής συμφωνίας προέβη:

 • στην απόκτηση του 24,95% των μετοχών εκδόσεως ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. κυριότητος της Κυπριακής εταιρείας ALPHA MEDIA GROUP LIMITED (Πωλητής)
 • στην απόκτηση 998 ονομαστικών μετοχών (επί συνόλου 2.000) εκδόσεως NEVINE HOLDINGS LIMITED (**) κυριότητος της ALPHA MEDIA GROUP LIMITED (Πωλητής)

Το συνολικό συμφωνηθέν τίμημα, δυνάμει και σε εκτέλεση της από 30.10.2018 συμφωνίας μετόχων, ανέρχεται σε Ευρώ 4.450.000 η δε καταβολή του θα πραγματοποιηθεί τμηματικά εντός διαστήματος 12 μηνών από την ημερομηνία ολοκλήρωσης των συναλλαγών.

Διευκρινίζεται ότι, μετά την υλοποίηση της παραπάνω συμφωνίας, η MEDIAMAX HOLDINGS LIMITED θα καταστεί μοναδικός μέτοχος της ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. με άμεση συμμετοχή 49,90% και έμμεση συμμετοχή (μέσω της NEVINE HOLDINGS LIMITED) 50,10%. Επιπρόσθετα, μέσω της NEVINE HOLDINGS LIMITED, η MEDIAMAX HOLDINGS LIMITED θα συμμετέχει με 99,95% στο μετοχικό κεφάλαιο της ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ Α.Ε. και με 100% στο μετοχικό κεφάλαιο της ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.

Η ολοκλήρωση των ως άνω συναλλαγών εξαρτάται από τη λήψη των απαραίτητων εγκρίσεων σύμφωνα με την διέπουσα νομοθεσία».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

7
σχόλια
 1. avatar Β.Σ

  Άλλος ένας τηλεοπτικός σταθμός θα προστεθεί στους δεκάδες που υμνούν καθημερινά το Μητσοτάκη και την κυβέρνηση των ανίκανων...
  Δεν θα ξεσηκώνουν πια τους ανόητους μακεδονομάχους κατά της συμφωνίας των Πρεσπών. (Αλήθεια πού χάθηκαν;)
  Ούτε τους ψευτοπατριώτες για τις άνευ προηγουμένου λαθροεισβολές στην Ελλάδα.

 2. avatar Ρε ουστ ρε

  Τι πάει ο μηναρας;;;;με τα μύρια στην τσέπη;την έκανε ο μηναρας!

 3. avatar PANKO

  Άντε...να ξαναπάρει και την πανάθα...

 4. avatar ……….ΜΠΡΑΒΟ ……ΤΕΛΕΙΑ…….

  .........ΤΗΝ ΜΌΡΦΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.....ΤΗΝ EΧΟΥΝ ΑΝΑΛAΒΕΙ OI .......
  .........ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ......ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ
  ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ........ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ....ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΚΑΙ .........ΒΑΘΙAΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ
  .........ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ.......ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ .... Κ Λ Α Μ Α Τ Α...............
  ...Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ...ΠΡΟΣ ....ΒΟΘΡΟ...........

  1. avatar Κριτές δεν θέλουμε.

   Η τηλεόραση είναι ψυχαγωγία. Υπάρχει ελευθερία: ό,τι θέλει ο καθένας βλέπει. Εάν σου αρέσει βλέπεις, εάν δεν σου αρέσει δεν βλέπεις. Υπάρχει και τηλεκοντρόλ. Να σε κάνουμε κριτή να κρίνεις εσύ τι θα βλέπουμε. Ένας big brother πάνω από το κεφάλι μας που θα μας υπαγορεύει το να δούμε. Αλλά ξεχασα. Εσύ τρως σολομό κι εμείς σανό. Δεν είμαστε ίδιοι και όμοιοι. ...Όσο για το ποιοι αγοράζουν τα δικαιώματα, φυσικά είναι αυτοί που έχουν λεφτά. Ή το κράτος, εάν το προτιμάς. Η ΕΡΤ θα συνεχίζει να παίζει. Δες το μικρό σπίτι στο λιβάδι και προσοχή, μην βοσκίσεις χόρτο από εκεί.

 5. avatar Συριζαίoς

  πάει ο Μηνάρας

  1. avatar ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ . Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΕΡΥΚΟΚΟΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙ . ΑΥΤΟ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ……………………..

   ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥΣ .....................ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΝΕ ......ΕΙΝΑΙ ΤΟ MARKETING.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει