Έκπληξη στους τηλεθεατές προκάλεσε η εμφάνιση της Άντζελας Δημητρίου στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε καλεσμένη της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή του Ant1, «Το Πρωινό» και αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της εμφάνισης της αυτής αλλά και γιατί δεν είχε πάει ποτέ στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου.

«Αισθάνθηκα ωραία γιατί ήθελα πάρα πολύ να βγω σε αυτή την εκπομπή. Δεν είχα πάει ποτέ, δεν με είχαν καλέσει ποτέ. Όχι, δεν τον ρώτησα τον Σπύρο γιατί. Με την κυρία Λάσκαρη, την παραγωγό, είπαμε κάποια πράγματα η οποία είναι καταπληκτικός άνθρωπος.

Όταν ήρθαμε σε επικοινωνία για να πάω στο “Στην υγειά μας ρε παιδιά”, της είπα ότι θέλω να μου κάνετε ένα αφιέρωμα. Τώρα θα κάνουμε αυτό με τα τραγούδια των ‘80s και ‘90s και μετά θα σου κάνω το δικό σου αφιέρωμα, μου είπε.

Κι έτσι λοιπόν δέχτηκα μαζί με τον Κοντολάζο που τον αγαπώ και τον εκτιμώ αφάνταστα, μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή που έχουμε κάνει μαζί τα τεράστια σουξέ και ήταν κάτι πάρα πολύ καλό», είπε η Άντζελα Δημητρίου και πρόσθεσε: «Με τη μάνατζερ μου, τη Βάσω την Καπώνη είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο όταν εγώ είχα ακόμα το θέμα με το λαιμό και δεν μπορούσα να πάω στην εκπομπή και φώναζαν κάποιους άλλους. Πιστεύω ότι ήταν το σωστό timing να πάω και ήταν όλα πολύ καλά».