Οι εξελίξεις στη σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες» είναι καθημερινά καταιγιστικές. Το τηλεοπτικό κοινό περιμένει με αγωνία τη σκηνή που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της «Βιολέτας» και θα φέρει τα πάνω κάτω στο «Διαφάνι».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο «Κωνσταντής» αφού περάσει τρυφερές στιγμές με τη «Βιολέτα» θα τις πάρει τα ρούχα και θα την αφήσει να κυκλοφορήσει γυμνή στο χωριό.

Η σκηνή αυτή πρόκειται να αλλάξει για πάντα τη ζωή της «Βιολέτας» και τον τρόπο που την αντιμετωπίζουν οι συγχωριανοί της.

Η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία υποδύεται την «Βιολέτα» μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και αναφέρθηκε στο παρασκήνιο του γυρίσματος της συγκεκριμένης σκηνής.

«Η σκηνή γυρίστηκε σε αληθινό στάβλο που ζουν άλογα. Είχε καθαρό χόρτο κάτω, αλλά μύριζε λίγο. Όλοι είναι εναντίον του Κωνσταντή και βρίζουν τον καημένο. Αυτόν τον Κωνσταντή, το τόσο γλυκό παιδί που μου ζήτησε 100 χιλιάδες φορές συγγνώμη για τη σκηνή που γυρίσαμε. Δεν ένιωσε καθόλου καλά. Εντάξει, είναι μια πολύ σκληρή σκηνή η αλήθεια είναι. Εγώ είχα ζητήσει από τη Μελίνα να κάνει τη σκηνή ακόμα πιο δραματική», ανέφερε η Θεοφανία Παπαθωμά.