Στην αναμέτρησή του με τον ανταγωνισμό, το «Football Stories» έχει να δείξει στοιχεία που προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον όσον αφορά την τηλεθέαση και το κοινό.

Χθες Τρίτη, το «Football Stories» κατέγραψε 14,8% στο δυναμικό κοινό 18-54, με τις γυναίκες να του χαρίζουν ποσοστά μέχρι και 19,3%. Σε ένα επεισόδιο άκρως εκρηκτικό μάλιστα καθώς οι δύο παρουσιαστές ταξίδεψαν στο Βελιγράδι για το ντέρμπι μίσους μεταξύ ΠαρτιζάνΕρυθρός Αστέρας.

Ο Γιώργος και ο Άγγελος βρέθηκαν στο Βελιγράδι για να ζήσουν από κοντά ένα από τα πιο διαβόητα ντέρμπι του κόσμου. Να εξερευνήσουν μέσα από τα μάτια των πρωταγωνιστών, τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν και σχημάτισαν την συνείδηση Σέρβων, αλλά και Κροατών στην εν μέσω πολέμου, Γιουγκοσλαβία των 90ς. Από την ιστορία του αγώνα που δεν τελείωσε ποτέ μεταξύ Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ερυθρού Αστέρα πυροδοτώντας τον εμφύλιο, μέχρι και το ιστορικό φιλικό ανάμεσα σε Παρτιζάν και ΑΕΚ, εν μέσω των βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ.

Ο Γιώργος Λέντζας και ο Άγγελος Γιακουμίδης έχουν καταφέρει με την αμεσότητα και το χιούμορ τους να προσελκύσουν όχι μόνο το ανδρικό κοινό, κάτι που άλλωστε είναι αναμενόμενο, αλλά και το γυναικείο.

Η εκπομπή που ουσιαστικά είναι ένα ταξιδιωτικό, βιωματικό ντοκιμαντέρ έχει «σκοράρει» στον στόχο της που είναι να «μυήσει» στην ποδοσφαιρική κουλτούρα κάθε χώρας, ακόμα και τους τηλεθεατές που δεν δηλώνουν φανατικοί της στρογγυλής θεάς.