Φέτος, τον βλέπουμε τηλεοπτικά μέσα από τη νέα σειρά του Open, «Κόκκινο Ποτάμι». Ο λόγος για τον Αργύρη Πανταζάρα, ο οποίος έχει κερδίσει το στοίχημα και το τηλεοπτικό κοινό με τις υποκριτικές του ικανότητες, αλλά και τη γοητευτική του εμφάνιση.

Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξη του στο TV Έθνος αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως υπήρξε το ενδεχόμενο να τον βλέπαμε παράλληλα στις δύο πιο πετυχημένες σειρές της φετινής σεζόν, στο Κόκκινο Ποτάμι και στις Άγριες Μέλισσες.

«Μέχρι τελευταία στιγμή το παλεύαμε. Όμως είχα κλείσει το ρόλο του Θέμη στο Κόκκινο Ποτάμι ένα χρόνο πριν. Με τις Άγριες Μέλισσες ήμασταν σε συνεχή επικοινωνία. Ακόμα και το ενδεχόμενο να συνδυάσουμε τα σίριαλ τέθηκε στο τραπέζι. Όμως πραγματικά κάτι θα χάναμε όλοι… Δεν έχω βρει όμως ακόμα τον τρόπο να είμαι σε δύο μέρη ταυτόχρονα την ίδια στιγμή. Έχει ο Θεός, ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως μετά…», ανέφερε ο ηθοποιός.

Το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» έπαιξε το απόσπασμα της συγκεκριμένης συνέντευξης, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να αναφέρει: «Μαθαίνω ότι ο Αργύρης Πανταζάρας έχει νέα πρόταση για να είναι στις Άγριες Μέλισσες και μαθαίνω ότι το συζητά πολύ έντονα και δεν είναι απίθανο έως πολύ πιθανό να τον δούμε στη σειρά πριν το Πάσχα».

Στις Άγριες Μέλισσες πρωταγωνιστεί η πρώην σύντροφός του Αργύρη Πανταζάρα, η Έλλη Τρίγγου, η οποία υποδύεται την Ασημίνα. Μάλιστα, η νεαρή ηθοποιός ήταν να κρατήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Κόκκινο ποτάμι, αλλά η συνεργασία δεν προχώρησε.