Πρωταγωνίστρια στις «Άγριες Μέλισσες»: Ήταν να κάνω τον κεντρικό ρόλο στο «Κόκκινο Ποτάμι»

Η ηθοποιός είχε σχέση με τον πρωταγωνιστή του σίριαλ του Open


MEDIA
13:27
17/10/2019
Πρωταγωνίστρια στις «Άγριες Μέλισσες»: Ήταν να κάνω τον κεντρικό ρόλο στο «Κόκκινο Ποτάμι»
loading

Με αφορμή τη νέα παράσταση που πρωταγωνιστεί στο θέατρο Κιβωτός αλλά και την επιτυχία του σίριαλ, η γλυκιά «Ασημίνα» από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε για την διαχείριση της ξαφνικής αναγνωρισιμότητας μέσω της τηλεόρασης, την πρόταση για τον κεντρικό ρόλο στο «Κόκκινο Ποτάμι» αλλά και την σχέση με τον Αργύρη Πανταζάρα.

«Ήμουν σε μια άλλη τηλεοπτική παράγωγη και κάπως τελευταία στιγμή δεν προχώρησε η συνεργασία. Το έμαθαν από τον ΑΝΤ1 και με κάλεσαν. Ήταν να κάνω τον κεντρικό ρόλο στο Κόκκινο Ποτάμι…» αποκάλυψε η Έλλη Τρίγγου και συνέχισε λέγοντας: «Ήταν να γίνει η συνεργασία μα για λόγους πρακτικούς, σε συνδυασμό με έλλειψη συνεννόησης και πολλή πίεση χρονική, δεν έκατσε…».

Επίσης, η πρωταγωνίστρια στις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για τον πρωταγωνιστή του σίριαλ του Open, Αργύρη Πανταζάρα με τον οποίο έχει μια όμορφη σχέσης ζωής εδώ και πολλά χρόνια.

«Με τον Αργύρη είμαστε σύντροφοι πολλά χρόνια, φίλοι αγαπημένοι, οικογένεια. Έχουμε χωρίσει αλλά είμαστε δυο άνθρωποι πολύ βαθιά ενωμένοι με ισχυρούς δεσμούς».

«Συγκινήθηκα πολύ όταν μου αφιέρωσε το βραβείο Χορν και ένιωσα υπερήφανη πολύ για εκείνον» πρόσθεσε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει