Για το «Your Face Sounds Familiar», το « Dancing With The Stars 4» αλλά και τις φήμες που θέλουν την Μαρία Μπεκατώρου να αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη στον ΚΛΙΚ fm Κύπρου.

Για Your Face Sounds Familiar, η διευθύντρια Επικοινωνίας του ΑΝΤ1 είπε μεταξύ άλλων:

«Όσοι πίστευαν πως αυτό το μοτίβο χωρίς αποχώρηση και με πιο ζεστό περιβάλλον θα “έπιανε”, είχαν δίκιο», ενώ για μια ενδεχόμενη επιστροφή του σόου την επόμενη σεζόν αποκάλυψε:

«Η αλήθεια είναι ότι μια απόφαση για δεύτερο κύκλο δεν έχει παρθεί. Αυτό θα παραήταν μακροπρόθεσμο πλάνο. Εδώ δεν έχει αποφασιστεί ποια σόου θα βγουν πολύ πιο άμεσα από αυτό, δηλαδή τον Οκτώβριο. Θεωρώ δεδομένο και αυταπόδεικτο, όμως, για τους ανθρώπους του προγράμματος πως το συγκεκριμένο σόου είχε επιτυχία. Όταν συζητάμε πως θα έρθει Dancing With The Stars 4, Your Face Sounds Familiar 2 θα πρέπει σίγουρα να γίνει».

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ανέφερε επίσης πως ο σχεδιασμός του Dancing With The Stars 4 είναι ήδη στην τελική ευθεία:

«Ας είμαστε καλά και η αγορά σε δεδομένα τέτοια. Βέβαια, τα σόου έχουν φτάσει σε τέτοια κόστη ώστε να είναι υλοποιήσιμα. Πλέον βγαίνουν κανονικότατα. Λέμε όλοι ότι η τηλεόραση είναι ακριβή, η εικόνα μπορεί να είναι πλούσια, αλλά πλέον γίνεται. Θα ξέρουμε επίσημα μέσα στο επόμενο 15ημερο για το Dancing With The Stars 4, αλλά είμαστε πολύ κοντά στο να γίνει σίγουρα».

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Μαρία Μπεκατώρου να αναλαμβάνει την παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ» από την επόμενη σεζόν, η Διευθύντρια Επικοινωνίας του ομίλου ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε:

«Η Μαρία Μπεκατώρου ήταν καταπληκτική. Νομίζω ότι ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία του σόου. Έχω διαψεύσει ήδη κατηγορηματικά πως θα δούμε κάποια στιγμή την αναβίωση του Πρωινού Καφέ. Δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Το αν θα ξαναμπεί κάποιος, βέβαια, σε πρωινή ζώνη έχει τεράστια ερωτηματικά και, από ό,τι έχει συζητηθεί το τελευταίο διάστημα, δεν είναι από τις προτεραιότητές μας. Αν με ρωτάτε αν θα προσπαθηθεί να βρεθεί ρόλος για τη Μαρία Μπεκατώρου, σας απαντάω “ναι”, αλλά το πρωινό δεν είναι μονόδρομος. Δεν είναι απαραίτητο ότι η Μαρία θα κάνει πρωινό και τίποτα άλλο. Η μεγαλύτερη επιτυχία του ΑΝΤ1 αυτή τη σεζόν είναι η Μαρία Μπεκατώρου και προφανέστατα θα κάνει κάτι άλλο με την πρώτη ευκαιρία. Δεν θα δημιουργηθεί, όμως, ζώνη για εκείνη που υπό άλλες συνθήκες δεν θα υπήρχε».

Τέλος, η Κατερίνα Γκαγκάκη ξεκαθάρισε πως η συνεργασία του ΑΝΤ1 τόσο με τον Αντώνη Κανάκη όσο και με τον Θέμο Αναστασιάδη θα συνεχιστεί κανονικά και την επόμενη σεζόν, ενώ συγκεκριμένα για το «ΟΛΑ» υπάρχει σκέψη για περισσότερες εκπομπές ανά εβδομάδα.