Το My Style Rocks πρόκειται να επιστρέψει για τρίτη χρονιά στους τηλεοπτικούς δέκτες, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Και από τη στιγμή που έγινε γνωστή η επιστροφή του, ξεκίνησαν και τα σενάρια για το ποια θα είναι η παρουσιάστρια του τρίτου κύκλου του ριάλιτι μόδας.

Τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν πολλά, όπως εκείνα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η οποία ήταν παρουσιάστρια του περσινού My Style Rocks, αλλά και της Μπέτυς Μαγγίρα που ήταν κριτής στο show. Ωστόσο, το μεσημέρι της Τρίτης η αποκάλυψη που έγινε μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, έφερε τα πάνω κάτω.

Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε πως επικρατέστερο όνομα είναι αυτό της Ευαγγελίας Αραβανή, που είχε παρουσιάσει τον πρώτο και πετυχημένο κύκλο του ριάλιτι. Μάλιστα, η δημοσιογράφος της εκπομπής Κλεοπάτρα Πατλάκη ανέφερε και τα ονόματα που πρότεινε ο ΣΚΑΪ στην Acun Medya για την κριτική επιτροπή.

«Έρχεται το My Style Rocks. Σε λίγες μέρες θα αρχίσουν να ετοιμάζουν και το πλατό στο Γαλάτσι. Κάπου εκεί στο Νοέμβριο είναι η πρεμιέρα. Ξέρουμε ότι θα το παρουσιάζει κατά πάσα πιθανότητα η Ευαγγελία Αραβανή. Το θέμα τώρα είναι η κριτική επιτροπή. Η πρόταση του ΣΚΑΙ στην Acun Medya είναι η εξής: Ποια ήταν η πιο πετυχημένη χρονιά του My Style Rocks; Η πρώτη. Άρα, ποιους θέλουμε κριτική επιτροπή; Τον Χάρη Χριστόπουλο, την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη και τον Στέλιο Κουδουνάρη. Δεν έχει κλείσει κανείς, απλά αυτή είναι η πρόταση του ΣΚΑΙ στην Acun Medya», είπε χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε πως ο Χάρης Χριστόπουλος, φέτος, είναι στο πάνελ του «Happy day», στον Alpha.