Κατά των συνδικαλιστών του Τύπου ιδιοκτήτες ιδιωτικών καναλιών

Ποιοι σταθμοί υπογράφουν την προσφυγή


MEDIA
13:54
17/06/2013
Κατά των συνδικαλιστών του Τύπου ιδιοκτήτες ιδιωτικών καναλιών
3
loading

Προσφυγή κατά των συνδικαλιστικών σωματείων του Τύπου και της ΠΟΣΠΕΡΤ για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στον χώρο της ενημέρωσης, κατέθεσαν ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών, στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Με την αγωγή τους ζητούν να κηρυχθούν παράνομες οι κινητοποιήσεις, επικαλούμενοι τη μη τήρηση των νόμιμων διαδικασιών για την προκήρυξη και κοινοποίηση των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Την προσφυγή υπογράφουν οι ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών ANTENNA, STAR, MEGA, SKAI, ALPHA και Μακεδονία και στρέφονται κατά των Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ETITA), Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), Ένωσης Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΠΗΕΑ), Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) και Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας - Τηελόρασης (ΠΟΣΠΕΡΤ).

Οι αιτούντες ζητούν να απαγορευθεί στο μέλλον κάθε απεργιακή κινητοποίηση, εφόσον δεν τηρούνται οι προδιαγραφές του νόμου. Η αγωγή συζητείται στις 13:30 στο Πρωτοδικείο της Αθήνας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Αθηναίος

  ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ !!!! Σταματείστε τους Τραμπούκους της ΕΣΗΕΑ και της ΥΠΟΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΕΡΤ... ΟΥΣΤ!!!!

 2. avatar Stilitis

  Και στη COSCO στον Πειραιά, δεν προβλέπονται συνδικαλιστικά δικαιωμάτα. Κινεζοποιούμαστε στο όνομα του λανθασμένου συνδικαλισμού...

  1. avatar daidalos

   Οι κινεζοι ειναι κουμμουνιστες, ποιος ο λογος να ανησυχουμε?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει