Την ώρα που το Netflix έχασε δυο από τα βαριά του χαρτιά, τις ανάρπαστες σειρές «Friends» και «Office», αντισταθμίζει τις απώλειες με ένα άλλο βαρύ πυροβολικό, το «Seinfeld»!

Το «Seinfeld» θα είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα από τις αρχές του 2021, σύμφωνα με το ανακοινωθέν του κολοσσού, και θα μπορείς μάλιστα να το χαρείς και σε 4K.

Τότε λήγει το συμβόλαιο της σειράς με το Hulu, τη streaming πλατφόρμα της Disney.

Δεν έγινε γνωστό πόσο ακριβώς στοίχισε η συμφωνία, παράγοντες της αγοράς την τοποθετούν ωστόσο στα ίδια επίπεδα με τη συμφωνία της WarnerMedia για τα «Friends», στα 425 εκατ. δολάρια! Το Hulu είχε εξασφαλίσει τα δικαιώματα προβολής της σειράς το 2015 έναντι 160 εκατομμυρίων.

Το «Seinfeld» είναι μια σειρά 30 ετών και όλοι χάρηκαν στη Sony για τη συμφωνία να ξαναπαιχτεί στο μεγάλο γυαλί. Παρά το γεγονός ότι ανήκει κι αυτή στη WarnerMedia, όπως και τα «Friends» δηλαδή, τα δικαιώματά της κατέληξαν κάπως στη Sony Pictures Television, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο διευθυντής της δεύτερης Mike Hopkins στους «Los Angeles Times».

Την ώρα που «Friends» και «Office» επιστρέφουν στα πατρικά τους σπίτια, τα HBO Max και την ανώνυμη για την ώρα streaming υπηρεσία της NBCUniversal, το Netflix χρειαζόταν κάτι δυνατό για να κρατηθεί στην κορυφή. Καθώς όπως είναι πια σαφές, είναι κυρίως οι παλιές και καλές σειρές αυτές που φέρνουν τον πολύ τον κόσμο.

Γι’ αυτό και το HBO Max της WarnerMedia εξασφάλισε τα «The Big Bang Theory» και «Two and a Half Men» έναντι 1,5 δισ. δολαρίων!