Το… καυτό φινάλε των Play offs της Superleague είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Την Κυριακή 2 Ιουνίου θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική και οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ και Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης, που από τα αποτελέσματα τους θα κριθεί, ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, αλλά και ποια ομάδα θα πάρει το «καλό» εισιτήριο του Europa League.

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης, με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη προκειμένου να κατακτήσουν την πρώτη θέση και να πανηγυρίσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους, την έξοδο στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Την ίδια στιγμή οι Αρκάδες θέλουν και αυτοί από τη πλευρά τους, τους τρεις βαθμούς προκειμένου να ελπίζουν στην κατάκτηση της πρώτης θέσης, ανάλογα και με το αποτέλεσμα των Ιωαννίνων.

Στα Γιάννενα ο τοπικός ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, με τον «Δικέφαλο» του Βορρά να επιδιώκει το «διπλό», περιμένοντας παράλληλα και το αποτέλεσμα στο Περιστέρι για να κατακτήσει εκείνος την πρώτη θέση στα Play offs.

Πριν από την έναρξη των αγώνων ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ και Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης, θα προβληθεί η ημίωρη εκπομπή Superleague Play offs – Pre Game Show» με τον Δημήτρη Παπανικολάου, η οποία θα βάλει τους συνδρομητές των καναλιών Novasports στο κλίμα της τελευταίας αγωνιστικής.
Αμέσως μετά τη λήξη των παιχνιδιών θα ακολουθήσει και η εκπομπή «Superleague Play offs – Post Game Show» με τον Δημήτρη Παπανικολάου, στην οποία θα προβληθούν τα στιγμιότυπα και από τα δύο ματς, όλο το ρεπορτάζ, καθώς και οι συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών, αλλά και συνεντεύξεις των ποδοσφαιριστών.

Επίσης οι αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ και Ατρόμητος – Αστέρας Τριπολης, θα προσφερθούν απευθείας σε ηχητική μετάδοση στην WEB TV του Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμοι σε όλο το κόσμο, ενώ οι εκπομπές «Superleague Play offs – Pre Game Show» και «Superleague Play offs – Post Game Show» θα προβληθούν επίσης απευθείας στην WEB TV του Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμες σε συνδρομητές forthnet/nova.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων των καναλιών Novasports για την 6η αγωνιστική των Play offs της Superleague έχει ως εξής:

Κυριακή 2 Ιουνίου

20:30 ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ από το Novasports 1 σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα και του Κωστή Μπότσαρη

20:30 Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ του Αποστόλη Λάμπου και του Γιώργου Αργυρόγλου