Ο Άρης είναι σε επαφές με τη NOVA για την μετακόμισή του, με την ΕΡΤ να είναι θετική σε αυτό το ενδεχόμενο παίρνοντας μια μικρή αποζημίωση για να αφήσει τους «κίτρινους». Ανοικτό για τις υπόλοιπες ομάδες.

Σε επαφές με τη Nova είναι ο Αρης ώστε να αλλάξει τηλεοπτική στέγη και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις. Οι «κίτρινοι» από την πρώτη στιγμή έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θα δεχτούν την μείωση που έχει προτείνει η κρατική τηλεόραση και στο πλαίσιο αυτό γίνονται οι επαφές με το συνδρομητικό κανάλι.

Οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και όλα δείχνουν ότι τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του Σάββα Παντελίδη θα μεταδοθούν από τη NOVA με την ΕΡΤ από την πλευρά της να παίρνει μια μικρή αποζημίωση.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες ομάδες όλα είναι ανοικτά με ΕΡΤ και NOVA να είναι επίσης σε επαφές ώστε να υπάρξει μια λύση που θα τους βολεύει όλους. Το σίγουρο είναι πως άμεσα μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξουν νέα αφού σε μια ημέρα το Σάββατο (24/8) ξεκινάει το πρωτάθλημα της Super League 1.

Πηγή: gazzetta.gr